ΤΕΝΙΣ

Κύργιος: Ο μαγικός πόντος, η ασεβής κίνηση στον Αλιάσιμ και το πέταγμα της ρακέτας!

Κύργιος: Ο μαγικός πόντος, η ασεβής κίνηση στον Αλιάσιμ και το πέταγμα της ρακέτας!
Steven Paston/PA via AP STEVEN PASTON/PA VIA AP

Με δύο αγώνες την ίδια ημέρα, ο Νικ Κύργιος κατάφερε να ξεδιπλώσει όλες τις πτυχές του εαυτού του στο Λονδίνο: τις καλές και τις κακές (VIDEOS).

Ο Νικ Κύργιος έκλεψε -ως συνήθως- την παράσταση στο Λονδίνο. Το μεσημέρι νίκησε τον Ισπανό Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα, τσακώθηκε με τον διαιτητή , αποκάλεσε "γελοίο" το καπέλο του, αναρωτήθηκε γιατί έπαιζε FIFA μέχρι τις 3 το πρωί και κατά την διάρκεια ενός break παρακολούθησε το διπλανό παιχνίδι μεταξύ του Ζιλ Σιμόν και του Κέβιν Άντερσον! Το απόγευμα ο Ελληνοαυστραλός τενίστας "ξαναχτύπησε".

Ο Κύργιος ηττήθηκε από τον Καναδό Φίλιξ Όγκερ-Αλιάσιμ ( αντίπαλο του Τσιτσιπά στους "8" του τουρνουά στο Λονδίνο ) 7-6, 6-7, 5-7 και κατόρθωσε μέσα σε λίγη ώρα να κάνει επίδειξη αφενός του ταλέντου του, αφετέρου του ιδιότροπου χαρακτήρα του. Κατ' αρχάς, στο 8ο game του 3ου σετ (με το σκορ 3-4 και 40-0) κέρδισε τον πόντο του αγώνα, με ένα απίθανο χτύπημα μεταξύ των ποδιών έπειτα από επιστροφή του Όγκερ-Αλιάσιμ. Αυτόν εδώ:

Λίγα λεπτά αργότερα, ενώ το παιχνίδι βρισκόταν στο 11ο game του 3ου σετ (με σκορ 5-5 και 30-0) και ο Καναδός σέρβιρε, ο Κύργιος αρνήθηκε προκλητικά να κάνει υποδοχή, κάνοντας αυτό εδώ:

Εν τέλει ο Κύργιος έχασε το παιχνίδι και για πολλοστή φορά την ψυχραιμία του, καθώς αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα πέταξε την ρακέτα του έξω από το γήπεδο!

Photo credits: Steven Paston/PA via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ