ΤΕΝΙΣ

Κύργιος: "Πόσα χρόνια θα έμενα εκτός εάν ήμουν στη θέση του Τζόκοβιτς;"

Australia's Nick Kyrgios, the tournament's defending champion, walks on the court during his Round 1 match against France's Ugo Humbert, shortly before pulling out of the Mexican Tennis Open at the end of his first set citing an injury, in Acapulco, Mexico, Tuesday, Feb. 25, 2020.(AP Photo/Rebecca Blackwell)
Australia's Nick Kyrgios, the tournament's defending champion, walks on the court during his Round 1 match against France's Ugo Humbert, shortly before pulling out of the Mexican Tennis Open at the end of his first set citing an injury, in Acapulco, Mexico, Tuesday, Feb. 25, 2020.(AP Photo/Rebecca Blackwell) AP PHOTO/REBECCA BLACKWELL

Ο Νικ Κύργιος σχολίασε με καυστικό τρόπο το χτύπημα της επόπτριας γραμμής με μπαλάκι από τον Νόβαν Τζόκοβιτς και την αποβολή του Σέρβου, βάζοντας quiz στα social media για την πιθανή τιμωρία (σε χρόνια) εάν το έκανε αυτός.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς απεβλήθη από το US Open επειδή στη διάρκεια του αγώνα με τον Πάμπλο Καρένο Μπούστα χτύπησε με μπαλάκι επόπτρια γραμμής με αποτέλεσμα την αφαίρεση των ranking poins, αλλά και του χρηματικού επάθλου.

Ο Σέρβος τενίστας με μήνυμά του στα social media ζήτησε συγγνώμη, τόνισε, ωστόσο, ότι η ενέργειά του ήταν χωρίς πρόθεση. Ο Νικ Κύργιος σχολίασε με καυστικό τρόπο το χτύπημα της επόπτριας γραμμής και την αποβολή του Νόλε.

Σε quiz που έβαλε στο λογαριασμό του στο Τwitter o Ελληνοαυστραλός - ο οποίος έχει βρεθεί στο στόχαστρο αρκετές φορές για τη συμπεριφορά του - ζήτησε από τους χρήστες να επιλέξουν την πιθανή τιμωρία (σε χρόνια) σε περίπτωση που διέπραττε αυτός μια παρόμοια ενέργεια. "Χωρίς πρόθεση χτύπημα στο λαιμό. Πόσα χρόνια θα με τιμωρούσαν;" είναι η ερώτηση και οι επιλογές είναι 5, 10 και 20 χρόνια.

Το 52,2% των ψήφων - κάτι περισσότερο από 68.000 χρήστες δηλαδή - κλίκαραν την τρίτη επιλογή (20 χρόνια). Δείτε το tweet:

Θυμηθείτε το χτύπημα του Νόβακ Τζόκοβιτς:





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ