Ο Νικ Κύργιος ανέβασε βίντεο με το οποίο προσπαθεί να αποδείξει τη διαφορά αντιμετώπισης που έχει από τους διαιτητές σε σχέση με τον Ραφαέλ Ναδάλ.

Είναι γνωστό ότι ο Νικ Κύργιος δεν είναι από τα καλύτερα παιδιά των κορτ. Κάτι που φαίνεται από τα πρόστιμα που έχει δεχτεί για την συμπεριφορά του η οποία πολλές φορές ξεφεύγει. Ο 24χρονος Ελληνοαυστραλός πολλές φορές έχει γκρινιάξει για το γεγονός πως οι διαιτητές αντιμετωπίζουν διαφορετικά κάποιους αθλητές.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα, έχει αναφερθεί πολλές φορές για τον χρόνο που κάνει ο Ραφαέλ Ναδάλ να σερβίρει ανάμεσα σε δύο πόντους.

Έτσι, λοιπόν, ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει πόσο χρόνο σερβίρει εκείνος και πόσο κάνει ο Ισπανός σχολιάζοντας “αποδείξεις ή μπα;”. Στο βίντεο το οποίο μπορείτε να δείτε ακριβώς από κάτω ο Κύργιος σερβίρει μετά από 28 δευτερόλεπτα, την ώρα που ο Ραφαέλ Ναδάλ σερβίρει σε 41''.

Αξίζει να τονίσουμε ότι ο χρόνος που έχει ένας αθλητής για να σερβίρει μεταξύ δυο πόντων είναι 20 δευτερόλεπτα. Αφορμή για όλο αυτό ήταν το time violation που δέχτηκε ο Κύργιος στο ματς με τον Καστάνοβ. Ουσιαστικά ο umpire τον προειδοποίησε ότι ξεπερνά τον χρόνο για να σερβίρει.

ADVERTISING

Δείτε την ανάρτηση του Ελληνοαυστραλού

Η ανάρτηση του Νικ Κύργιου

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Facts or nah

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NK (@k1ngkyrg1os) στις

 

Φυσικά, η συγκεκριμένη ανάρτηση του Ελληνοαυστραλού σήκωσε πολλές αντιδράσεις. Άλλοι τον υποστήριξαν και άλλοι τα έβαλαν μαζί του επειδή ουσιαστικά η συγκεκριμένη ανάρτηση ήταν κατά του Ραφαέλ Ναδάλ με τον οποίο έχουν κόντρα εδώ και αρκετούς μήνες.

Να αναφέρουμε ότι το αρχικό βίντεο δημιούργησε το Fox Sports της Αυστραλίας.