ΤΕΝΙΣ

Κύργιος: Το video του για την αδικία των umpire εις βάρος του

Australia's Nick Kyrgios argues with match umpire Damien Dumusois during a break in play against Spain's Rafael Nadal in a Men's singles match during day four of the Wimbledon Tennis Championships in London, Thursday, July 4, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Australia's Nick Kyrgios argues with match umpire Damien Dumusois during a break in play against Spain's Rafael Nadal in a Men's singles match during day four of the Wimbledon Tennis Championships in London, Thursday, July 4, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Νικ Κύργιος ανέβασε βίντεο με το οποίο προσπαθεί να αποδείξει τη διαφορά αντιμετώπισης που έχει από τους διαιτητές σε σχέση με τον Ραφαέλ Ναδάλ.

Είναι γνωστό ότι ο Νικ Κύργιος δεν είναι από τα καλύτερα παιδιά των κορτ. Κάτι που φαίνεται από τα πρόστιμα που έχει δεχτεί για την συμπεριφορά του η οποία πολλές φορές ξεφεύγει. Ο 24χρονος Ελληνοαυστραλός πολλές φορές έχει γκρινιάξει για το γεγονός πως οι διαιτητές αντιμετωπίζουν διαφορετικά κάποιους αθλητές.

Συγκεκριμένα, έχει αναφερθεί πολλές φορές για τον χρόνο που κάνει ο Ραφαέλ Ναδάλ να σερβίρει ανάμεσα σε δύο πόντους.

Έτσι, λοιπόν, ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει πόσο χρόνο σερβίρει εκείνος και πόσο κάνει ο Ισπανός σχολιάζοντας “αποδείξεις ή μπα;”. Στο βίντεο το οποίο μπορείτε να δείτε ακριβώς από κάτω ο Κύργιος σερβίρει μετά από 28 δευτερόλεπτα, την ώρα που ο Ραφαέλ Ναδάλ σερβίρει σε 41''.

Αξίζει να τονίσουμε ότι ο χρόνος που έχει ένας αθλητής για να σερβίρει μεταξύ δυο πόντων είναι 20 δευτερόλεπτα. Αφορμή για όλο αυτό ήταν το time violation που δέχτηκε ο Κύργιος στο ματς με τον Καστάνοβ. Ουσιαστικά ο umpire τον προειδοποίησε ότι ξεπερνά τον χρόνο για να σερβίρει.

Δείτε την ανάρτηση του Ελληνοαυστραλού

Φυσικά, η συγκεκριμένη ανάρτηση του Ελληνοαυστραλού σήκωσε πολλές αντιδράσεις. Άλλοι τον υποστήριξαν και άλλοι τα έβαλαν μαζί του επειδή ουσιαστικά η συγκεκριμένη ανάρτηση ήταν κατά του Ραφαέλ Ναδάλ με τον οποίο έχουν κόντρα εδώ και αρκετούς μήνες.

Να αναφέρουμε ότι το αρχικό βίντεο δημιούργησε το Fox Sports της Αυστραλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ