ΤΕΝΙΣ

Λάκη: "Πρότυπα για μένα ο Τσιτσιπάς και η Σάκκαρη"

Λάκη: "Πρότυπα για μένα ο Τσιτσιπάς και η Σάκκαρη"

Η 14χρονη πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τένις, Μιχαέλα Λάκη, μίλησε για τα πρώτα της βήματα στο τένις, τον Στέφανο Τσιτσιπά, την Μαρία Σάκκαρη και τους επόμενους στόχους της.

Είναι από τα κορίτσια που αναμένεται να μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια. Ο λόγος για την 14χρονη, Μιχαέλα Λάκη, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Ευρώπης στο τένις στην ηλικιακή της κατηγορία.

Η νεαρή τενίστρια μιλώντας στην εκπομπή "Top Spin" της "Cosmote TV" αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στο χώρο του τένις και φυσικά για τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Μαρία Σάκκαρη.

"Τόσο ο Στέφανος όσο και η Μαρία είναι παραδείγματα για μένα και για τα άλλα παιδιά που ασχολούνται με το τένις στην Ελλάδα. Είμαι τυχερή που υπάρχουν τέτοια πρότυπα. Ελπίζω να φτάσω και εγώ στο επίπεδο που είναι ο Στέφανος και η Μαρία" τόνισε αρχικά η Μιχαέλα Λάκη.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το πως ξεκίνησε το τένις: "Από μικρή είχα ξεκινήσει πολλά αθλήματα. Έκανα ενόργανη, κολύμβηση, αλλά δεν μου άρεσε τίποτα. Το τένις ήταν διαφορετικό, σαν να το ερωτεύτηκα".

Σε ερώτηση για τους στόχους της είπε: "Δεν μου αρέσει να έχω μεγάλες προσδοκίες. Επόμενος στόχος μου είναι να μπω στο Top100 κάτω των 18 για να μπορώ να παίξω σε Grand Slam. Ένας από τους στόχους μου ήταν να κατακτήσω το ευρωπαϊκό και το έκανα. Είμαι χαρούμενη που τα κατάφερα".

Τέλος, αναφέρθηκε και στη βοήθεια που έχει από την οικογένειά της: "Είμαι τυχερή που έχω γονείς που με στηρίζουν καθημερινά. Δεν με πιέζουν. Δεν μου λένε ότι πρέπει να κερδίσω, αλλά ότι πρέπει να προσπαθήσω. Γενικότερα όλη η οικογένεια μου με στηρίζει. Έχω άλλα τρία αδέρφια που και αυτά με στηρίζουν και είναι χαρούμενοι όποτε γυρίζω σπίτι με κάποιο τρόπαιο".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ