ΤΕΝΙΣ

ΜακΕνρό: "Απολαμβάνω να βλέπω τον Τσιτσιπά, ασυνήθιστο ταλέντο ο Κύργιος"

Team World's John McEnroe looks at the scoreboard during a men's singles tennis match against Team Europe at the Laver Cup, Friday, Sept. 21, 2018, in Chicago. (AP Photo/Jim Young)
Team World's John McEnroe looks at the scoreboard during a men's singles tennis match against Team Europe at the Laver Cup, Friday, Sept. 21, 2018, in Chicago. (AP Photo/Jim Young) AP

Ο Τζον ΜακΕνρό τόνισε πως οι Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς είναι οι τρεις κορυφαίοι στην ιστορία, ενώ αναφέρθηκε και στον Τσιτσιπά, λέγοντας πως απολαμβάνει να τον βλέπει, εγκωμιάζοντας και τον Κύργιο.

Ο θρύλος του τένις, ο εμβληματικός Τζον ΜακΕνρό ανέφερε τους νέους παίκτες που ξεχωρίζει, λέγοντας πως οι Ρότζερ Φέντερερ, Ραφαέλ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς είναι οι τρεις κορυφαίοι στην ιστορία, ενώ αναφέρθηκε και στον Τσιτσιπά, λέγοντας πως απολαμβάνει να τον βλέπει.

"Οι Ρότζερ Φέντερερ, Ραφαέλ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς είναι οι τρεις κορυφαίοι στην ιστορία και έχουν καταφέρει να επισκιάσουν την τωρινή γενιά, που ποτέ δεν κατάφερε να τους αντιμετωπίσει. Το ίδιο μπορούν να κάνουν και με τη νέα γενιά, αλλά δε θα είναι εύκολο", ανέφερε αρχικά ο ΜακΕνρό.

Εξάλλου, ο Αμερικανός είπε ότι " λατρεύω τον Κύργιο. Ήμουν αρχηγός στην ομάδα του στο Laver Cup και το ταλέντο του είναι ασυνήθιστο. Όταν θέλει, μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε, του λείπει όμως η συνέπεια.

Επίσης απολαμβάνω να βλέπω τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Ντένις Σαποβάλοβ, ενώ μου φαίνεται επίσης εντυπωσιακά ασυνήθιστη η ωριμότητα του Φέλιξ Αουγκέρ Αλιασίμ".

AP Photo/Jim Young

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ