ΤΕΝΙΣ

Μάρεϊ: "Πολύ δύσκολοι οι τελευταίοι μήνες"

Andy Murray of Britain reacts after scoring a point against Stan Wawrinka of Switzerland during the European Open final tennis match in Antwerp, Belgium, Sunday, Oct. 20, 2019. (AP Photo/Francisco Seco)
Andy Murray of Britain reacts after scoring a point against Stan Wawrinka of Switzerland during the European Open final tennis match in Antwerp, Belgium, Sunday, Oct. 20, 2019. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Άντι Μάρεϊ μίλησε για τη μεγάλη δυσκολία που παρουσιάζουν οι τελευταίοι μήνες στη ζωή του στην πολλοστή προσπάθεια που κάνει να επανέλθει υγιής στο τουρ.

Ο 32χρονος Σκωτσέζος φάνηκε να τελειώνει άψογα το 2019, κατακτώντας τον πρώτο του τίτλο μετά από δυόμιση χρόνια στην Αμβέρσα, αλλά τον "πρόλαβε" ακόμα ένας τραυματισμός στην πολύπαθη περιοχή του γοφού που τον άφησε εκτός μέχρι και τη στιγμή που, ούτως ή άλλως, αναβλήθηκε κάθε αγωνιστική δραστηριότητα στο τουρ.

"Οι τελευταίοι μήνες ήταν από τους δυσκολότερους της καριέρας μου, πιο δύσκολοι από όλα τα τελευταία χρόνια. Αισθανόμουν ότι περνούσα μια διαδικασία από την οποία, υποτίθεται, είχα ξεφύγει.

Βρίσκομαι στο κορτ τις τελευταίες τέσσερις με πέντε εβδομάδες και ευτυχώς όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά. Προπονούμαι δύο ώρες τη μέρα και το σώμα δείχνει να αντιδρά καλά. Όταν δεν είσαι καλά μετά από ένα μήνα ξεκούρασης, αρχίζεις να ανησυχείς ότι εδώ τελειώνει η καριέρα σου. Το ίδιο ισχύει αν το αποτέλεσμα μιας ιατρικής εξέτασης δεν είναι καλό" ανέφερε ο Muzza.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, αναμένεται να τον δούμε πάλι στο τουρ όταν αρχίσει και πάλι η αγωνιστική δράση με το πιο αισιόδοξο σενάριο να είναι η 8η Ιουνίου...

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ