ΤΕΝΙΣ

Μειώθηκαν στο μισό οι θεατές στο Roland Garros

Μειώθηκαν στο μισό οι θεατές στο Roland Garros

Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά η ομοσπονδία αντισφαίρισης της Γαλλίας οι θεατές που θα βρεθούν στο Roland Garros θα είναι μειωμένοι σε ποσοστό άνω του 50% σε σχέση με όσα είχαν αρχικά ανακοινωθεί.

Η Γαλλική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (FFT), ανακοίνωσε ότι οι θεατές που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες στο Roland Garros, θα είναι μειωμένοι σε ποσοστό άνω του 50% σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό.

Πριν 10 μέρες είχε ανακοινωθείότι οι καθημερινοί επισκέπτες στις εγκαταστάσεις του Παριζιάνικου Grand Slam θα έφταναν τους 11,500 ωστόσο την Παρασκευή έγινε γνωστό ότι ο ημερήσιος αριθμός θεατών, δεν μπορεί να ξεπερνάει τους 5,000. Αρχικά είχε προβλεφθεί οι 11,500 θεατές να χωριστούν από 5,000 στα δύο κεντρικά courts Philippe Chatrier και Suzanne Lenglen και 1,500 στο Simonne-Mathieu.

Με τα νέα δεδομένα, θα επιτρέπεται η ύπαρξη κοινού μόνο στο Philippe Chatrier (5,000 θεατές) ενώ στα άλλα δύο γήπεδα θα διεξάγονται αγώνες χωρίς θεατές. Η μάσκα είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεων, ακόμα και μέσα στο γήπεδο. Η εξέλιξη αυτή ήρθε ως φυσικό επακόλουθο της αυξητικής τάσης που παρουσιάζουν τα κρούσματα κορονοϊού σε καθημερινή βάση στο Παρίσι.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ