ΤΕΝΙΣ

Μήνυμα κατά του ρατσισμού από την Οσάκα

Japan's Naomi Osaka waits to serve to China's Zheng Saisai during their second round singles match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Wednesday, Jan. 22, 2020. (AP Photo/Andy Brownbill)
Japan's Naomi Osaka waits to serve to China's Zheng Saisai during their second round singles match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Wednesday, Jan. 22, 2020. (AP Photo/Andy Brownbill) AP PHOTO/ANDY BROWNBILL

Η Ναόμι Οσάκα έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα κατά του ρατσισμού μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter.

Η Ναόμι Οσάκα έχει δείξει σε πλείστες περιπτώσεις τη μεγάλη ευαισθησία της προς τους συνανθρώπους της όντας ένας φωτεινός "φάρος" κατά του ρατσισμού και κάθε μορφής διάκρισης. Πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, άλλωστε, καθώς οι ρίζες της έρχονται από τόσο διαφορετικά μέρη του πλανήτη, με τη μητέρα της να είναι Γιαπωνέζα και τον πατέρα της από την Αϊτή.

Η 22χρονη Γιαπωνέζα στηλίτευσε με νέο tweet της τις λεκτικές και όχι μόνο επιθέσεις που δέχονται άνθρωποι από την Ασία με αφορμή το γεγονός ότι η πανδημία του Covid-19 ξεκίνησε από τη συγκεκριμένη ήπειρο.

"Ακούστε με, σταματήστε να εκφοβίζετε ανθρώπους από την Ασία λόγω του Covid" ήταν το μήνυμα της Οσάκα που έχει ως γενικό banner στη σελίδα της την φράση: "Μόνο θετική ενέργεια θα έχει αυτή η σελίδα".

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Andy Brownbill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ