ΤΕΝΙΣ

Ναδάλ: "Δεν είμαι υποκριτής"

Spain's Rafael Nadal sits on the podium while holding his trophy, after defeating Taylor Fritz, of the United States, 6-3, 6-2 in the men's final of the Mexican Open tennis tournament in Acapulco, Mexico, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Rebecca Blackwell)
Spain's Rafael Nadal sits on the podium while holding his trophy, after defeating Taylor Fritz, of the United States, 6-3, 6-2 in the men's final of the Mexican Open tennis tournament in Acapulco, Mexico, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Rebecca Blackwell) AP PHOTO/REBECCA BLACKWELL

Ο Ραφαέλ Ναδάλ αναφέρθηκε στο γεγονός πως εκφράζει την αποψή του για οτιδήποτε απασχολεί την ισπανική κοινωνία, εξηγώντας όμως πως αποφεύγει οποιουδήποτε είδους αντιπαραθέσεις.

Ο Ραφαέλ Ναδάλ έχει μάθει να εκφράζει τη γνώμη του και να λέει αυτό που πιστεύει, πάντα σε κόσμιο ύφος όλα τα χρόνια στα οποία είναι δημόσιο πρόσωπο και έχει όλα τα φώτα της παγκόσμιας κοινότητας πάνω του. Ο 34χρονος Ισπανός μίλησε τον περασμένο Απρίλη για τις ευθύνες της ισπανικής κυβέρνησης που οδήγησαν σε 200.000 κρούσματα κορονοϊού και 26.000 θανάτους με αποτέλεσμα να δεχτεί την επίθεση από αρκετούς ανθρώπους και media ότι είναι "εχθρός" της ισπανικής κυβέρνησης.

Ο Ράφα μίλησε για το θέμα της εκφοράς της γνώμης του αλλά και την παρερμηνεία που μπορεί να υπάρξει σε ό,τι και αν λεχθεί από το στόμα του.

"Εγώ είμαι από άλλη αποχή. Μεγάλωσα χωρίς τα social media, είμαι έξω από αυτόν τον "χορό" και δεν λαμβάνω υπόψιν την κριτική που γίνεται σε αυτό τον χώρο. Εγώ είμαι ένας Ισπανός πολίτης και αθλητής και όπως ένας ηλεκτρολόγος και ένας δικηγόρος, μπορώ να πω τη γνώμη μου για τα πράγματα. Αυτό που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι ποτέ δεν θα συμμετάσχω στην "μοντέρνα" τάση που λέει να κάνεις σκάνδαλο και αντιπαράθεση από το τίποτα. Εγώ εξέφρασα τον Απρίλιο την άποψη μου και το έκανα με τον μέγιστο σεβασμό. Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι ότι δεν μπορείς να πεις τίποτα γιατί θα πέσουν να σε φάνε. Εγώ δεν θα συμμετάσχω σε αυτό το τσίρκο υποκρισίας" ανέφερε ο "ταυρομάχος".

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Rebecca Blackwell

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ