ΤΕΝΙΣ

Νέες "μπηχτές" του εκνευρισμένου Κύργιου για Τζόκοβιτς

Australia's Nick Kyrgios wipes his face while playing Italy's Andreas Seppi during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Wednesday, Jan. 18, 2017. (AP Photo/Aaron Favila)
Australia's Nick Kyrgios wipes his face while playing Italy's Andreas Seppi during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Wednesday, Jan. 18, 2017. (AP Photo/Aaron Favila) AP

Νεύρα είχε ο Νικ Κύργιος στην τελευταία του συνέντευξη στο Queen's και στοχοποίησε για μια ακόμα φορά τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Μετά την ήττα του από τον Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ στο Queen's, ο Νικ Κύργιος είχε τα νεύρα του και για μια ακόμη φορά έριξε τα "καρφιά" στον Νο1 του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος πολλάκις έχει βρεθεί στο στόχαστρο του Ελληνοαυστραλού.

Σε ερώτηση για το αν ο Σέρβος θα μπορούσε να τον βοηθήσει, ο 24χρονος τενίστας απόρησε και απάντησε ως εξής: "Γιατί να με βοηθούσε ο Τζόκοβιτς; Δε χρειάζομαι τι βοήθειά του. Με ποιο τρόπο θα μπορούσε να με βοηθήσει; Δεν τον έχετε δει ποτέ να φωνάζει ή να στέλνει μπάλες μακριά από τα νεύρα του; Οι πράξεις του θυμίζουν τις δικές μου".

Ο Κύργιος τιμωρήθηκε με 15.000 δολάρια για όσα έκανε στους δυο τελευταίους του αγώνες στο Queen's. Η αρχή έγινε στο ματς με τον Ρομπέρτο Κάρμπάγες Μπαένα. Εκεί ο Ελληνοαυστραλός τσακώθηκε με τον διαιτητή, αποκάλεσε "γελοίο" το καπέλο του, αναρωτήθηκε γιατί έπαιζε FIFA μέχρι τις 3 το πρωί και κατά την διάρκεια ενός break παρακολούθησε το διπλανό παιχνίδι του Ζιλ Σιμόν με τον Κέβιν Άντερσον!

"Είσαι τόσο τεμπέλης. Έπαιζες FIFA μέχρι τις 3 το πρωί, τι περίμενες;", φώναξε στον... εαυτό του, στον αγώνα του με τον Μπαένα. Λίγες ώρες αργότερα, ενώ το παιχνίδι βρισκόταν στο 11ο game του 3ου σετ (με σκορ 5-5 και 30-0) και ο Αλιασίμ σέρβιρε, ο Κύργιος αρνήθηκε προκλητικά να κάνει υποδοχή.

Εν τέλει ο Κύργιος έχασε το παιχνίδι και για πολλοστή φορά την ψυχραιμία του, καθώς αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα πέταξε την ρακέτα του έξω από το γήπεδο!

Όταν, δε, ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε αν αυτό έφταιξε που ήταν κουρασμένος στον τελευταίο του αγώνα, σχολίασε: "Με ακούσατε να λέω ότι γι' αυτό το λόγο ήμουν κουρασμένος; Κουράστηκα επειδή έδωσα δυο αγώνες τένις στην ίδια ημέρα. Έχετε παίξει ποτέ τένις; Ήσασταν εντελώς ξεκούραστος μετά; Τι φριχτή ερώτηση...".

AP Photo/Aaron Favila

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ