ΤΕΝΙΣ

Νικητής στο Thiem's 7 ο Ρούμπλεφ

Russia's Andrey Rublev serves to Serbia's Filip Krajinovic during a match of the Dubai Duty Free Tennis Championship in Dubai, United Arab Emirates, Wednesday, Feb. 26, 2020. (AP Photo/Kamran Jebreili)
Russia's Andrey Rublev serves to Serbia's Filip Krajinovic during a match of the Dubai Duty Free Tennis Championship in Dubai, United Arab Emirates, Wednesday, Feb. 26, 2020. (AP Photo/Kamran Jebreili) AP PHOTO/KAMRAN JEBREILI

"Χάλασε" τη μεγάλη γιορτή του Ντομινίκ Τιμ ο Αντρέι Ρούμπλεφ, ο οποίος κατέκτησε το Thiems'7 σε βάρος του Αυστριακού.

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ -που θυμίζουμε είχε φτάσει στον τελικό του Adria Tour στο Ζαντάρ σε ένα ματς που δεν παίχτηκε ποτέ κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς- κατάφερε να κατακτήσει το Thiem's 7 του Κίτσμπουελ κερδίζοντας στον τελικό τον οικοδεσπότη Ντόμινικ Τιμ με 6-2, 5-7, 10-8. Νωρίτερα, είχε ολοκληρώσει τη νίκη του κόντρα στον Ματέο Μπερετίνι για τον ημιτελικό γύρο που δεν ολοκληρώθηκε την Παρασκευή λόγω βροχής, 6-4, 7-6 (6).

Σε σπουδαία κατάσταση βρίσκεται, παρά την αγωνιστική απραξία, ο Ρούμπλεφ που είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα κόντρα σε έναν εμφανώς εξαντλημένο Τιμ από τα αλλεπάλληλα ταξίδια και τις υποχρεώσεις μέχρι και του σημείου που διεκόπη το ματς λόγω βροχής στο 6-2, 4-3 (με break) υπέρ του Ρώσου.

Μετά από διακοπή περίπου μιας ώρας, οι δύο τενίστες επανήλθαν στο κορτ με τον Τιμ να εκμεταλλεύεται την απώλεια του μομέντουμ του Ρούμπλεφ και να ισοφαρίζει το ματς σε 1-1 με το τουρνουά να κρίνεται στη διαδικασία του super tie break.

Ο Ρούμπλεφ ήταν καλύτερος στη διαδικασία αυτή, προηγήθηκε με 9-6 και στο τρίτο του match point κατάκτησε το τουρνουά.

THIEM'S 7 STANDINGS

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Kamran Jebreili

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ