ΤΕΝΙΣ

Νο 15 στον κόσμο ο Τσιτσιπάς, Νο 42 η Σάκκαρη

Stefanos Tsitsipas, of Greece, reacts during a match against David Goffin, of Belgium, during the Citi Open tennis tournament, Friday, Aug. 3, 2018, in Washington. (AP Photo/Nick Wass)
Stefanos Tsitsipas, of Greece, reacts during a match against David Goffin, of Belgium, during the Citi Open tennis tournament, Friday, Aug. 3, 2018, in Washington. (AP Photo/Nick Wass) AP PHOTO/NICK WASS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν άλλαξε θέση και παρέμεινε, κι αυτήν την εβδομάδα, στην 15η θέση της παγκόσμιας κατάταξης του τένις ανδρών. Η Σάκκαρη έπεσε στο Νο 42 της WTA.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν άλλαξε θέση και παρέμεινε, κι αυτήν την εβδομάδα, στην 15η θέση της παγκόσμιας κατάταξης του τένις ανδρών.

Ο 20χρονος Ελληνας πρωταθλητής έχει 2.095 βαθμούς, ενώ στην κορυφή της κατάταξης που διατηρεί η ATP, ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραμένει στην κορυφή, ενώ ο Ράφα Ναδάλ παραμένει δεύτερος και τρίτος ο Ρότζερ Φέντερερ.

Εξάλλου, η WTA ανακοίνωσε την παγκόσμια κατάταξη της εβδομάδας με την Μαρία Σάκκαρη να υποχωρεί μια θέση, σε σχέση με την προηγούμενη βαθμολόγηση, στην 42η θέση του κόσμου με 1.164 βαθμούς.

Οσον αφορά στην Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, ανέβηκε άλλες πέντε θέσεις στο Νο 160 με 376 βαθμούς, ενώ στην τριάδα της κορυφής δεν υπήρξαν αλλαγές με την Σιμόνα Χάλεπ (Ρουμανία) να παραμένει πρώτη, την Αντζελίκ Κέρμπερ (Γερμανία) δεύτερη και την Καρολίν Βοζνιάκι (Δανία) στην τρίτη θέση.

AP Photo/Nick Wass

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ