ΤΕΝΙΣ

Ο Φέντερερ κατέκτησε για 10η φορά το τουρνουά του Χάλε

Roger Federer celebrates winning the semifinal tennis match against Nick Kyrgios during the ATP Mercedes Cup in Stuttgart, Saturday June 16, 2018.(Marijan Murat/dpa via AP)
Roger Federer celebrates winning the semifinal tennis match against Nick Kyrgios during the ATP Mercedes Cup in Stuttgart, Saturday June 16, 2018.(Marijan Murat/dpa via AP) AP

O Ρότζερ Φέντερερ επιβλήθηκε του Νταβίντ Γκοφέν με 2-0 σετ, επέστρεψε στον "θρόνο" του στο Χάλε και αναδείχθηκε νικητής για 10η φορά στο γερμανικό τουρνουά.

Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι ο αδιαμφιβήτητος "βασιλιάς" στο τουρνουά του Χάλε. Ο κατά πολλούς κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών, κατέκτησε για 10η φορά στην καριέρα του το τρόπαιο επί γερμανικού εδάφους, επικρατώντας 2-0 σετ του Νταβίντ Γκοφέν.

Ο Ελβετός επικράτησε του Γάλλου με 7-6 (2), 6-1 σε 83 λεπτά και σήκωσε το τρόπαιο. Μάλιστα, πανηγύρισε την 8η νίκη σε εννέα αναμετρήσεις απέναντι στον Γκοφέν.

O Φέντερερ μέτρησε επτά άσους, πήρε τους 29 από τους 35 πόντους στα πρώτα του σερβίς και δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του να του κάνει break, σώζοντας και τα τρία break point που αντιμετώπισε.

Marijan Murat/dpa via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ