ΤΕΝΙΣ

Ο Κύργιος ενδιαφέρεται για το μέλλον του τένις

Nick Kyrgios, of Australia, poses for photos with a trophy after defeating Daniil Medvedev, of Russia, in a final match at the Citi Open tennis tournament, Sunday, Aug. 4, 2019, in Washington. (AP Photo/Patrick Semansky)
Nick Kyrgios, of Australia, poses for photos with a trophy after defeating Daniil Medvedev, of Russia, in a final match at the Citi Open tennis tournament, Sunday, Aug. 4, 2019, in Washington. (AP Photo/Patrick Semansky) AP

Ο Νικ Κύργιος νοιάζεται για το μέλλον του τένις και θέλει να το δει να αναπτύσσεται και να αποκτά νέο και διαφορετικό κοινό.

Ο Νικ Κύργιος ενδιαφέρεται για το μέλλον του τένις, θέλει να το δει να αναπτύσσεται, να προοδεύει, να βρίσκει νέο και διαφορετικό κοινό. Εν ολίγοις, στη νέα εποχή το άθλημά του να μην μείνει πίσω από τις εξελίξεις..

"Όλοι είναι τόσο ανήσυχοι για το πώς θα μείνουν οι φανς στο παιχνίδι, αλλά προσωπικά πιστεύω πως χρειάζεται να φέρουμε στο παιχνίδι ένα νέο και διαφορετικό κοινό. Αν κοιτάξετε τα αμερικανικά αθλήματα, όπως το NBA και το NFL, είναι τόσο συναρπαστικά. Το κάνουν με τον σωστό τρόπο και απολαμβάνω να φέρνω τόσους νέους fans στο άθλημα. Είναι ένας απ' τους στόχους μου αυτός, θέλω να αναπτυχθεί το τένις. Έχει πολλά περιθώρια για να αναπτυχθεί", ανέφερε ο 24χρονος Ελληνοαυστραλός.

"Βλέπω πως όλοι οι νέοι παίκτες έχουν διαφορετικές προσωπικότητες. Αν αυτοί που ελέγχουν την αγορά, τους αξιοποιήσουν και εμείς συνεχίσουμε να παίζουμε αυτό το τένις που ψυχαγωγεί τον κόσμο, μπορεί να γίνει ένα πολύ ωραίο άθλημα", σχολίασε ακόμα ο Κύργιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ