ΤΕΝΙΣ

Ο Ναδάλ εξετάζει σοβαρά να βρεθεί στη Νέα Υόρκη για το US Open

CAPTION CORRECTS SPELLING TO SURNAME Rafael Nadal of Spain plays a shot against Novak Djokovic of Serbia during their ATP Cup tennis match in Sydney, Sunday, Jan. 12, 2020. (AP Photo/Steve Christo)
CAPTION CORRECTS SPELLING TO SURNAME Rafael Nadal of Spain plays a shot against Novak Djokovic of Serbia during their ATP Cup tennis match in Sydney, Sunday, Jan. 12, 2020. (AP Photo/Steve Christo) AP

Μετά την ακύρωση του Madrid Masters, ο Ράφαελ Ναδάλ και η ομάδα του, εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να βρεθούν στη Νέα Υόρκη για το US Open.

Κι όποιος νόμιζε ότι μετά την ανακοίνωση της ATP για την επιστροφή του Tour στα μέσα Αυγούστου, η κατάσταση θα ομαλοποιούνταν, μάλλον γελάστηκε.

Η αβεβαιότητα στον κόσμο του τένις είναι πλέον ρουτίνα και ο Ράφα Ναδάλ είναι ένας από τους αθλητές που βρίσκονται σε μεγάλο δίλημμα, ενόψει της διεξαγωγής του φετινού US Open.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ισπανός τενίστας είχε αποφασίσει να μην ταξιδέψει στις ΗΠΑ για το Grand Slam του Flushing Meadows, με σκοπό να παίξει μια εβδομάδα αργότερα στο Madrid Masters.

Βέβαια, το απόγευμα της Δευτέρας ήρθε η ανακοίνωση των ανθρώπων του Mutua Madrid Open για την ακύρωση του φετινού θεσμού και ο Ναδάλ, πλέον, εξετάζει την αλλαγή του προγράμματός του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιβηρική χερσόνησο, ο Νο2 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, δεν έχει αποσύρει το όνομά του από την entry list του Αμερικανικού Όπεν και θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή, αν θα βρεθεί στη Νέα Υόρκη.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ