ΤΕΝΙΣ

Ο Τσιτσιπάς έκανε τις μεγαλύτερες νίκες της σεζόν

Greece's Stefanos Tsitsipas holds his second place trophy after the Barcelona Open Tennis Tournament final in Barcelona, Spain, Sunday, April 29, 2018. Spain's Rafael Nadal defeated Tsitsipas 6-2, 6-1 in the final. (AP Photo/Manu Fernandez)
Greece's Stefanos Tsitsipas holds his second place trophy after the Barcelona Open Tennis Tournament final in Barcelona, Spain, Sunday, April 29, 2018. Spain's Rafael Nadal defeated Tsitsipas 6-2, 6-1 in the final. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η ATP ετοίμασε ένα video με τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της χρονιάς και στην κορυφή της λίστας βρίσκονται οι τέσσερις διαδοχικές νίκες του Στέφανου Τσιτσιπά στο Τορόντο. (VIDEO)

Η μαγική εβδομάδα του Στέφανου Τσιτσιπά στο Τορόντο δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την λίστα της ATP με τις κορυφαίες στιγμές του 2018. Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας έγραψε τη δική του ιστορία αφού έγινε ο πρώτος τενίστας που κερδίζει τέσσερις αθλητές του Τοπ-10 σε ένα τουρνουά.

Ο Ντζουμούρ ήταν το ορεκτικό για να ακολουθήσει το κυρίως πιάτο κόντρα σε αντιπάλους όπως οι Τιμ, Τζόκοβιτς, Ζβέρεφ και Άντερσον.

Κάπως έτσι ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε στον μεγάλο τελικό του Τορόντο και η ATP δεν μπορούσε να μην συμπεριλάβει στην κορυφαία θέση της λίστας της τη μεγάλη εβδομάδα του Έλληνα τενίστα.

Απολαύστε το βίντεο αφιέρωμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ