ΤΕΝΙΣ

Ο Τσιτσιπάς έχασε στις λεπτομέρειες από τον Ντζουμχούρ

Greece's Stefanos Tsitsipas waves as he leaves Rod Laver Arena after losing his semifinal to Spain's Rafael Nadal at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 24, 2019. (AP Photo/Kin Cheung)
Greece's Stefanos Tsitsipas waves as he leaves Rod Laver Arena after losing his semifinal to Spain's Rafael Nadal at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 24, 2019. (AP Photo/Kin Cheung) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν είχε σταθερότητα στο παιχνίδι του και έτσι ηττήθηκε με 4-6, 6-1, 5-7 από τον Νταμίρ Ντζουμχούρ στον πρώτο γύρο του Όπεν του Ρότερνταμ.

Νωρίς τελείωσε η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Όπεν του Ρότερνταμ. Ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε με 4-6, 6-1, 5-7 από τον Νταμίρ Ντζουμχούρ και ολοκλήρωσε την παρουσία του στο τουρνουά στον πρώτο γύρο.

Ο "Στεφ" ήταν ασταθής στο παιχνίδι του και αυτό επέτρεψε στον Βόσνιο να φτάσει στην πρόκριση.

Το πρώτο σετ χαρακτηρίστηκε από τα πολλά break. Ο διαγωνισμός των break ξεκίνησε μόλις στο τρίτο game του πρώτου σετ και το έκανε ο Ντζουμχούρ. Ο Τσιτσιπάς απάντησε με break back και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του για να προηγηθεί με 3-2. Ο Βόσνιος κράτησε το σερβίς του και στη συνέχεια έκανε εκείνος break για να προηγηθεί με 3-4, αλλά ο Έλληνας τενίστας απάντησε με break για το 4-4. Τότε ο Ντζουμχούρ έκανε το τρίτο και καθοριστικό του break και στη συνέχεια πήρε το σέρβις game του για να πάρει το σετ με 6-4.

Στο δεύτερο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν καταιγιστικός. Ο "Στεφ" από την αρχή μπήκε επιθετικά και παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού κατάφερε να προηγηθεί με 5-0 και στη συνέχεια κατέκτησε το σετ με 6-1.

Έτσι όλα κρίθηκαν στο τρίτο σετ. Ο Ντζουμχούρ προηγήθηκε με 4-1, αλλά ο Τσιτσιπάς κατάφερε να φέρει το σετ στα ίσα με 4-4. Στη συνέχεια, όμως ο Βόσνιος τενίστας ήταν πιο συγκεντρωμένος, απέφυγε τα λάθη και έφτασε στην τρίτη του νίκη επί του Έλληνα τενίστα σε σύνολο τεσσάρων αγώνων.

Photo credits: AP Photo/Kin Cheung

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ