ΤΕΝΙΣ

Ο Τσιτσιπάς ονειρεύεται να γίνει Youtuber!

Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates after he defeated Gael Monfils of France in their semi final match at the Dubai Duty Free Tennis Championship, in Dubai, United Arab Emirates, Friday, March 1, 2019. (AP Photo/Kamran Jebreili)
Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates after he defeated Gael Monfils of France in their semi final match at the Dubai Duty Free Tennis Championship, in Dubai, United Arab Emirates, Friday, March 1, 2019. (AP Photo/Kamran Jebreili) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στην κάμερα του ATP και την σειρά "My Story" για τα αγαπημένα του χόμπι, δηλαδή το Youtube και το μεγάλο του όνειρο... την κινηματογράφηση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φαίνεται να έχει και άλλες ενδιαφέρουσες ασχολίες στην ζωή του, πέρα από το τένις. Στην σειρά "My Story" του ATP μίλησε για τα χόμπι, τα οποία είναι τα vlog και το Youtube.

Την λατρεία του στην κινηματογράφηση την αντιληφθήκαμε όταν τράκαρε ένα αμάξι γκολφ ενώ γύριζε ένα vlog για το κανάλι του στο Youtube. "Παρακολουθούσα όλους τους αγαπημένους μου YouTuber και vlogger. Ήταν πολύ ενδιαφέρον ο τρόπος που αλληλεπιδρούσαν με τους fan και αυτό που δημιουργούσαν, οπότε αποφάσισα να αγοράσω την πρώτη μου κάμερα και να ξεκινήσω να κάνω vlog, να μοιράζομαι τη ζωή μου με τους fan, με την οικογένειά μου."

Αυτό το χόμπι, αναφέρει, εκτός από δημιουργικό, τον βοηθάει να ανακαλύψει περισσότερο τον ίδιο του τον εαυτό: "Είναι ένα πολύ δημιουργικό χόμπι και μου επιτρέπει να εξερευνώ τον ίδιο μου τον εαυτό, την προσωπικότητά μου. Μπορώ να δημιουργήσω μια ωραία ιστορία μέσα απ' αυτό και να τη μοιραστώ σ' αυτή την ωραία πλατφόρμα."

Μάλιστα, είναι αρκετά πιστός και συγκεντρωμένος στην δουλειά αυτή και προσπαθεί να παίρνει παραδείγματα, ώστε να βελτιώνεται: "Προσπαθώ να παρακολουθώ όλο και καλύτερους οδηγούς στο YouTube, άλλους δημιουργούς που μοιράζονται τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους στην κινηματογράφηση και τη δημιουργία ταινιών. Ο θείος μου είναι παραγωγός ταινιών και με έχει βοηθήσει αρκετά."

"Μου αρέσει να μαθαίνω κάθε μέρα. Απολαμβάνω να ξοδεύω χρόνο από τη μέρα μου για να βρω τις καλύτερες γωνίες, τις καλύτερες λήψεις και να τις συνδυάζω μεταξύ τους. Παίρνει αρκετό χρόνο για να γίνει αυτό, κάποιες φορές ακόμα και μέρες, αλλά όταν τελειώνω, τις περισσότερες φορές είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη δουλειά μου."

Τέλος, ισχυρίστηκε ότι ο κινηματογράφος βρίσκεται στα πλάνα της καριέρας του και είναι κάτι που θα ήθελε να κάνει στο μέλλον: "Με ενδιαφέρει να ακολουθήσω αυτή την καριέρα σε κάποιο σημείο της ζωής μου, να εκπληρώσω το όνειρό μου με το να γίνω παραγωγός ταινίων ή κινηματογραφιστής. Να μοιράζομαι ιστορίες με τους ανθρώπους και να είμαι μέρος από αυτό το εκπληκτικό πράγμα."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σάκκαρη: Ήττα από τη Βοζνιάκι και αποκλεισμός
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ