ΤΕΝΙΣ

Ο Τσιτσιπάς πέρασε εύκολα στους "8" του Sofia Open

Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates scoring a point in his semifinal match against Spain's Pablo Carreno Busta during the Barcelona Open Tennis Tournament in Barcelona, Spain, Saturday, April 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates scoring a point in his semifinal match against Spain's Pablo Carreno Busta during the Barcelona Open Tennis Tournament in Barcelona, Spain, Saturday, April 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανεβάζοντας στροφές κατά τη διάρκεια του αγώνα επιβλήθηκε με 7-6 (5), 6-4 επί του Στρουφ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Sofia Open.

O Γιαν-Λέναρντ Στρουφ έδωσε τον καλύτερο του εαυτό απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποκλείσει τον Έλληνα τενίστα. Ο "Στεφ" ανεβάζοντας στροφές κατά τη διάρκεια του αγώνα επιβλήθηκε με 7-6 (5), 6-4 επί του Γερμανού και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Sofia Open.

Στο πρώτο σετ οι δύο αθλητές κράτησαν το σερβίς τους και έτσι οδηγηθήκαμε στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 3-0 και 4-1, αλλά ο Στρουφ αντέδρασε και ισοφάρισε σε 4-4. Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας κράτησε την ψυχραιμία του και παίρνοντας τρεις από τους επόμενους τέσσερις πόντους πήρε το σετ με 7-6 (5).

Στο δεύτερο σετ είδαμε νωρίς το πρώτο και μοναδικό break του παιχνιδιού. Στο πέμπτο game ο Τσιτσιπάς έσπασε το σερβίς του αντιπάλου του και στη συνέχεια κράτησε το δικό του για να φτάσει στην κατάκτηση του με 6-4 και φυσικά στη νίκη.

Στον επόμενο γύρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Παρασκευής (08/02) τον Γκαλ Μονφίς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ