ΤΕΝΙΣ

Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους "8" του Japan Open

Stefanos Tsitsipas, of Greece, returns a shot to Tommy Robredo, of Spain, during the first round of the U.S. Open tennis tournament, Monday, Aug. 27, 2018, in New York. (AP Photo/Kevin Hagen)
Stefanos Tsitsipas, of Greece, returns a shot to Tommy Robredo, of Spain, during the first round of the U.S. Open tennis tournament, Monday, Aug. 27, 2018, in New York. (AP Photo/Kevin Hagen) AP PHOTO/KEVIN HAGEN

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό τένις επιβλήθηκε με 6-3, 5-7, 6-1 επί του Αυστραλού, Άλεξ ντε Μινόρ, παίρνοντας την πρόκριση για τους "8" του Japan Open.

Δεύτερη διαδοχική νίκη για τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά από αρκετό καιρό. Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας μπορεί να δυσκολεύτηκε απέναντι στον Αλεξ ντε Μινόρ αλλά πήρε τη νίκη με 6-3, 5-7, 6-1 και παράλληλα την πρόκριση για τα προημιτελικά του Japan Open.

Εκεί ο "Στεφ" θα αντιμετωπίσει τον Ιάπωνα, Κέι Νισικόρι και παράλληλα εξασφάλισε άνοδο μιας θέσης στην Παγκόσμια κατάταξη φτάνοντας στο Νο14!

Στα του αγώνα ο Άλεξ ντε Μινόρ μπήκε πιο δυνατά και με break προηγήθηκε με 3-2 στο 5ο game. Αυτό που ακολούθησε ήταν ένας μονόλογος του Στέφανου Τσιτσιπά ο οποίος πήρε τα επόμενα τέσσερα games για να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 6-3.

Στο δεύτερο σετ θα μπορούσε κανείς να πει ότι ο Στέφανο Τσιτσιπάς έχασε από τον εαυτό του αφού είχε πάρα πολλές ευκαιρίες να τελειώσει το σετ, αλλά δεν το έκανε. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο 19χρονος Αυστραλός φτάνοντας στο 1-1 με 7-5.

Μετά από αυτή την εξέλιξη θα περίμενα κανείς ο Άλεξ Ντε Μινόρ να έχει το ψυχολογικό πλεονέκτημα, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν σαρωτικός στο τρίτο σετ το οποίο και κατέκτησε με 6-1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ