ΤΕΝΙΣ

Οι ενδείξεις που φανερώνουν ότι το 2019 σταματάει η Σαραπόβα

Russia's Maria Sharapova celebrates win over Latvia's Anastasija Sevastova in their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 18, 2018. (AP Photo/Vincent Thian)
Russia's Maria Sharapova celebrates win over Latvia's Anastasija Sevastova in their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 18, 2018. (AP Photo/Vincent Thian) AP

Σύμφωνα με τον Αντρέι Τσεσνόκοβ υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για το ότι το 2019 θα είναι η τελευταία σεζόν της Μαρία Σαραπόβα στο τένις.

O Αντρέι Τσεσνόκοβ, ο οποίος ήταν ημιφιναλίστ το 1989 στο Roland Garros, υποστήριξε πως ο ατζέντης της Μαρίας Σαραπόβα, ο Μαξ Έισενμπουντ, έχει δώσει ξεκάθαρα σημάδια που προμηνύουν το τέλος της καριέρας της Ρωσίδας τενίστριας.

"Άκουσα πως ο ατζέντης της έδωσε έντονα σημάδια πως η Σαραπόβα μπορεί να σταματήσει το τένις την επόμενη χρονιά. Γι' αυτό αποφάσισε να τερματίσει από τώρα τη φετινή σεζόν. Για να μην πηγαίνει σ' αυτά τα τουρνουά, σημαίνει πως έχει κάποιο πρόβλημα. Αν ήταν υγιής, δεν θα το έκανε, γιατί αγαπάει το τένις και απολαμβάνει να βρίσκεται στο γήπεδο", ανέφερε ο 52χρονος Ρώσος, αναφερόμενος στην απόφαση της Σαραπόβα να μην αγωνιστεί στα τρία τελευταία τουρνουά της χρονιάς.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην τιμωρία της Ρωσίδας, που την ανάγκασε να μείνει 15 μήνες εκτός δράσης όταν ανιχνεύτηκε στον οργανισμό της η απαγορευμένη ουσία meldonium. "Ο αποκλεισμός σίγουρα επηρέασε την παρουσία της. Πολλοί παίκτες θα είχαν σταματήσει το τένις μετά από κάτι τέτοιο. Τα τωρινά αποτελέσματά της απέχουν αρκετά από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά της. Μπορεί να έφτασε στα προημιτελικά του Roland Garros φέτος, όμως έχασε εύκολα από την Γκαρμπίν Μουγκουρούθα".

AP Photo/Vincent Thian

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ