ΤΕΝΙΣ

Περήφανος ο Τζόκοβιτς για τα φετινά του επιτεύγματα

Novak Djokovic of Serbia celebrates after defeating Roger Federer of Switzerland during their semifinal match of the Paris Masters tennis tournament at the Bercy Arena in Paris, France, Saturday, Nov. 3, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
Novak Djokovic of Serbia celebrates after defeating Roger Federer of Switzerland during their semifinal match of the Paris Masters tennis tournament at the Bercy Arena in Paris, France, Saturday, Nov. 3, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Ο Τζόκοβιτς έχασε στον τελικό του ATP Finals από τον Ζβέρεβ, ωστόσο για τον ίδιο ήταν μια γεμάτη και επιτυχημένη σεζόν αυτή που ολοκληρώθηκε.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχασε στον τελικό του ATP Finals από τον Αλεξάντερ Ζβέρεβ, ωστόσο για τον ίδιο ήταν μια γεμάτη και καθ’ όλα επιτυχημένη σεζόν αυτή που ολοκληρώθηκε.

Δεν έχουν καταφέρει και πολλοί στην ιστορία του τένις να επανέρχονται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ μέσα στην σεζόν είχαν βρεθεί κι εκτός 20άδας.

Ο 31χρονος Σέρβος, έπειτα από 1,5 χρόνο που περιελάμβανε πολύ κακές εμφανίσεις, μια εξάμηνη αποχή και πτώση στο Νο 22, ανέβασε τις "στροφές" από το Wimbledon και μετά, κατέκτησε δύο Grand Slam και βρέθηκε πάλι εκεί που ήταν μαθημένος να βρίσκεται.

Πλέον, έχει φτάσει τους 72 τίτλους στην open era, τους 14 τίτλους σε Grand Slam και ο ίδιος έλεγε χθές μετά τον τελικό, πως μπορεί να φτάσει τους 20 στην καριέρα του.

"Ήταν μια φοβερή σεζόν η φετινή, για την οποία νιώθω υπερήφανος. Το να ολοκληρώσω την σεζόν στο νο 1 του κόσμου, ήταν ο στόχος που είχα θέσει και τον πέτυχα. Πιστεύω στον εαυτό μου, πάντα πίστευα", τόνισε ο Σέρβος, ενώ αναφέρθηκε και στον Γερμανό άσο που τον νίκησε, λέγοντας πως από εδώ και πέρα ο Ζβέρεβ θα είναι από τα φαβορί σε κάθε Grand Slam.

AP Photo/Thibault Camus

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ