ΤΕΝΙΣ

Περιμένει το πρώτο της παιδί η Μπαρτολί!

Marion Bartoli, of France, plays in an exhibition doubles match at the International Tennis Hall of Fame in Newport, R.I., Sunday, July 19, 2015. (AP Photo/Michael Dwyer)
Marion Bartoli, of France, plays in an exhibition doubles match at the International Tennis Hall of Fame in Newport, R.I., Sunday, July 19, 2015. (AP Photo/Michael Dwyer) AP

Η 35χρονη Γαλλίδα περιμένει το πρώτο της παιδί που είναι καρπός του έρωτα της με τον Βέλγο ποδοσφαιριστή, Γιαχία Μπουμεντιέν.

Πολύ ευχάριστα τα νέα για την πρώην τενίστρια και κάτοχο του Wimbledon, Μαριόν Μπαρτολί που μας είχε ανησυχήσει μερικά χρόνια πριν με την κατάσταση της υγείας της!

Η 35χρονη Γαλλίδα, που εργάζεται πλέον ως σχολιαστής σε αγώνες τένις, ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί που είναι καρπός του έρωτα της με τον Βέλγο ποδοσφαιριστή, Γιαχία Μπουμεντιέν, με τον οποίο παντρεύτηκε πέρσι!

Η Μπαρτολί κατέκτησε τον τίτλο στο Wimbledon το 2013 καθώς και 8 ακόμα WTA τίτλους φτάνοντας μέχρι και το Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση μόλις έναν μήνα μετά τον θρίαμβό της στο All England Club. Έκτοτε, ανησύχησε την παγκόσμια τενιστική κοινότητα με την εμφάνισή της που ήταν υπερβολικά αδυνατισμένη παραπέμποντας σε εικόνα ανθρώπου με νευρική ανορεξία. Η ίδια αρνήθηκε ότι έχει αυτή τη διάγνωση υποστηρίζοντας ότι το σώμα της έχει μολυνθεί με βακτήριο που δεν της επιτρέπει να καταναλώσει την πλειονότητα των τροφών.

Αυτή η περιπέτεια, ό,τι και αν ήταν, έχει ξεπεραστεί πια πλήρως με την Μπαρτολί να ετοιμάζεται να ανοίξει νέο κεφάλαιο στη ζωή της που θέτει οριστικό τέλος και σε κάποια σενάρια που υπήρχαν να κάνει comeback στο τουρ.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ