ΤΕΝΙΣ

Πλίσκοβα: "Ο Φέντερερ δεν ξέρει από άδεια γήπεδα"

Karolina Pliskova of Czech Republic returns the ball to Kazakhstan's Elena Rybakina during a match of the Dubai Duty Free Tennis Championship in Dubai, United Arab Emirates, Thursday, Feb. 20, 2020. (AP Photo/Kamran Jebreili)
Karolina Pliskova of Czech Republic returns the ball to Kazakhstan's Elena Rybakina during a match of the Dubai Duty Free Tennis Championship in Dubai, United Arab Emirates, Thursday, Feb. 20, 2020. (AP Photo/Kamran Jebreili) AP

Θέση για την πιθανότητα διεξαγωγής τουρνουά ακόμα και χωρίς φιλάθλους πήρε η Καρολίνα Πλίσκοβα πετώντας παράλληλα το καρφί της για τους διοργανωτές.

Η Καρολίνα Πλίσκοβα τίθεται ξεκάθαρα υπέρ της διεξαγωγής του Αμερικανικού Όπεν ακόμα και χωρίς φιλάθλους, μια εμπειρία που δεν είναι άγνωστη για τις περισσότερες τενίστριες, όπως τόνισε. Μάλιστα, "τρόλαρε" εν μέρει και τον Ρότζερ Φέντερερ που εξέφρασε την προτίμησή του να επιστρέψει το τουρ όταν και ο κόσμος θα μπορέσει να παρευρεθεί στις κερκίδες.

"Ανεξαρτήτως των συνθηκών, καλύτερα να παίξεις μερικά ματς παρά καθόλου. Σίγουρα, όταν παίζεις prime time και υπάρχει πολύς κόσμος στο γήπεδο, αυτό είναι το καλύτερο συναίσθημα. Αλλά μπορεί να γίνει και ματς χωρίς απολύτως κανέναν! Αν παίζεις στη 1 η ώρα το βράδυ, ελάχιστοι θα είναι στο γήπεδο για να σε δουν.

Εμείς οι τενίστριες το έχουμε βιώσει πολλές φορές να γίνεται ματς σε άδειο γήπεδο. Ίσως ο Φέντερερ δεν το έχει βιώσει ποτέ αυτό και σκέφτεται διαφορετικά αλλά για μένα, το να παίξω σε άδειο γήπεδο δεν είναι κάτι καινούριο" είπε μεταξύ άλλων.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ