ΤΕΝΙΣ

Πρωταθλητής ο Τιμ μετά από θρίλερ

Πρωταθλητής ο Τιμ μετά από θρίλερ
AP PHOTO/TIM IRELAND

Ο Ντόμινικ Τιμ επικράτησε του Ματέο Μπερετίνι στο grass court τουρνουά του Βερολίνο και πήρε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή της διοργάνωσης.

Σας προετοιμάσαμε ότι θα έχουμε ένα σούπερ τελικό στο grass court τουρνουά του Βερολίνου και ο αγώνας ανάμεσα στον Ντομινίκ Τιμ και τον Ματέο Μπερετίνι ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Οι δύο τενίστες πρόσφεραν άφθονο θέαμα σε ένα άκρως συναρπαστικό ματς στο οποίο, εντελώς στο νήμα, ο 26χρονος Αυστριακός επικράτησε του Ιταλού με 6-7(4), 6-4, 10-8για να πάρει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή της διοργάνωσης!

Οι δύο τενίστες έχουν παίξει άφθονο τένις αυτές τις μέρες, τόσο στο Ultimate Tennis Championship όσο και στο Thiem's 7, ωστόσο, βρήκαν τις δυνάμεις να δώσουν χαρά στον λιγοστό κόσμο που παρακολούθησε τον τελικό του Βερολίνου.

Το μεγάλο όπλο του Τιμ, αυτές τις δύο μέρες στη Γερμανία, ήταν το σερβίς του καθώς έμεινε "άσπαστο" αντιμετωπίζοντας μόλις δύο break point συνολικά κόντρα σε Σίνερ και Μπερετίνι!

Το καλύτερο ξεκίνημα που έκανε στο super tie break του τρίτου σετ βοήθησε τα μέγιστα ώστε να περάσει πρώτος το νήμα του τερματισμού δίνοντας τέλος και στην όποια δράση θα δούμε στο γρασίδι συνολικά φέτος.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ