ΤΕΝΙΣ

Queen's Club: Αναβλήθηκε το ματς του Τσιτσιπά με τον Έντμουντ

Stefanos Tsitsipas, of Greece, during his match against Daniil Medvedev, of Russia, during the second round of the U.S. Open tennis tournament, Wednesday, Aug. 29, 2018, in New York. (AP Photo/Kevin Hagen)
Stefanos Tsitsipas, of Greece, during his match against Daniil Medvedev, of Russia, during the second round of the U.S. Open tennis tournament, Wednesday, Aug. 29, 2018, in New York. (AP Photo/Kevin Hagen) AP

Δεν θα αγωνιστεί σήμερα (18/6) ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Κάιλ Έντμουντ, καθώς η βροχή δεν επιτρέπει την τέλεση του αγώνα για τον πρώτο γύρο του Queen's Club και θα παίξουν αύριο (19/6).

Η βροχή ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο για το (σχεδόν πάντα) συννεφιασμένο Λονδίνο. Έτσι, λοιπόν, δεν προκαλεί εντύπωση ότι αναβλήθηκε ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Βρετανό, Κάιλ Έντμουντ, λόγω καιρού.

Οι δυο τους επρόκειτο να παίξουν σήμερα (18/6) για τον πρώτο γύρο του Queen's Club, όμως η μάχη τους πήρε αναβολή για αύριο (19/6), με την ελπίδα να το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες. Μάλιστα, έχει πάει πίσω όλο το πρόγραμμα και δεν θα διεξαχθούν και άλλα παιχνίδια, όχι μονάχα του 21χρονου πρωταθλητή μας.

AP Photo/Kevin Hagen

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ