ΤΕΝΙΣ

Ρολάν Γκαρός: Στα προκριματικά η Γραμματικοπούλου

FED CUP 2018 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
FED CUP 2018 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Ρολάν Γκαρός αντιμετωπίζοντας στον πρώτο γύρο την 21χρονη Αυστραλή, Κίμπερλι Μπίρελ.

Την προσπάθειά της να βρεθεί στο κυρίως ταμπλό του Ρολάν Γκαρός θα ξεκινήσει την Τετάρτη (22/5) η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου. Η 22χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα συμμετάσχει από τον πρώτο γύρο των προκριματικών.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την Κίμπερλι Μπίρελ.

Η 21χρονη Αυστραλή είναι στα μέτρα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, όμως εάν προκριθεί θα έχει αρκετά δύσκολη αποστολή. Πρόκειται για την Χίδερ Γουότσον η οποία στο παρελθόν έχει φτάσει μέχρι το 38 της Παγκόσμιας κατάταξης.

Η Βρετανή μπορεί να μην είναι στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας της, όμως πρόκειται για μία καλή και έμπειρη αθλήτρια. Η 27χρονη λογικά θα έχει εύκολο έργο απέναντι στην Ολλανδή, Σχοφς.

Στον 3ο προκριματικό γύρο, η Βαλεντίνη διασταυρώνεται με μια εκ των Βάρβαρα Λεπτσένκο και Άννα Καλίνσκαγια. Αξίζει να σημειώσουμε πως τα δύο προηγούμενα χρόνια η πορεία της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου στα προκριματικά του τουρνουά σταμάτησε στο δεύτερο γύρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ