ΤΕΝΙΣ

Roland Garros: Εκτοξεύονται τα χρηματικά έπαθλα

Roland Garros: Εκτοξεύονται τα χρηματικά έπαθλα

To Roland Garros θα ξεπεράσει για πρώτη φορά τα 40 εκατομμύρια ευρώ στα χρηματικά έπαθλα που θα μοιράσει το 2019, σημειώνοντας μέση αύξηση 8% σε σχέση με πέρυσι.

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη βρίσκονται στα κυρίως ταμπλό του Roland Garros και θα παλέψουν να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Η πορεία τους είναι συνεχώς ανοδική και συγκαταλέγονται στα πιο "καυτά" ονόματα σε άνδρες και γυναίκες

To Roland Garros θα ξεπεράσει για πρώτη φορά τα 40 εκατομμύρια ευρώ στα χρηματικά έπαθλα που θα μοιράσει, σημειώνοντας μέση αύξηση 8% σε σχέση με το περσινό τουρνουά.

Ο πρόεδρος της FFT, Μπερνάρντ Γκιουντιτσέλι και ο διευθυντής, Γκάι Φορζέ, ανακοίνωσαν ακόμα μια σημαντική αύξηση στα χρηματικα έπαθλα, με το βάρος να δίνεται στους 1ους γύρους.

Συγκεκριμένα, όλοι οι παίκτες που θα χάσουν την πρώτη εβδομάδα, θα έχουν αυξημένα χρηματικά έπαθλα περισσότερο από 10%, σε σχέση με πέρυσι. Στα προκριματικά, η μέση αύξηση φτάνει το 15%.

Επίσης, σημαντικές είναι και οι αυξήσεις στα τουρνουά wheelchair tennis που θα γίνουν στο Stade Roland Garros. Συνολικά, τα χρηματικά έπαθλα στο wheelchair θα φτάσουν τα 382.000 ευρώ, ενώ θα υπάρξει και ένα νέο ταμπλό, στην κατηγορία "Quad".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ