ΤΕΝΙΣ

Roland Garros: Την Τρίτη μπαίνει στη μάχη ο Τσιτσιπάς

Stefanos Tsitsipas, of Greece, reacts to a point during his match with John Isner during the third round at the Western & Southern Open tennis tournament Tuesday, Aug. 25, 2020, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II)
Stefanos Tsitsipas, of Greece, reacts to a point during his match with John Isner during the third round at the Western & Southern Open tennis tournament Tuesday, Aug. 25, 2020, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II) AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο Γαλλικό Όπεν το μεσημέρι της Τρίτης (29/9, 15:30) κόντρα σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο, τον Χάουμε Μουνάρ.

Το Γαλλικό Όπεν ξεκινάει για τον Στέφανο Τσιτσιπά την Τρίτη (29/9). Δυστυχώς, ο 22χρονος πρωταθλητής θα μπορούσε να μπει με την ψυχολογία στα ύψη σε περίπτωση που κατακτούσε τον τίτλο στο Αμβούργο, ωστόσο, τον έχασε με δραματικό τρόπο από τον Αντρέι Ρούμπλεφ και θα πρέπει να ανασυγκροτηθεί άμεσα ενόψει Ρολάν Γκαρός.

Και η πρεμιέρα του δεν είναι εύκολη υπόθεση. Κόντρα σε έναν Ισπανό χωματά, τον Χάουμε Μουνάρ (15:30 GR)θα παίξει ο Στέφανος την Τετάρτη στην πρώτη τους αναμέτρηση στο χώμα καθώς έχουν τεθεί αντίπαλοι στο παρελθόν μόνο στο NextGen Finals του Μιλάνο το 2018.

Ο Στέφανος πρέπει να μπει σοβαρός, συγκεντρωμένος και επιτέλους να "σκοτώνει" τον αντίπαλο του εκεί που χρειάζεται και να μην δίνει δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες ώστε να επιστρέψει στο ματς. Νωρίτερα, στο κεντρικό κορτ, ο αήττητος εντός γηπέδων μέσα στο 2020, Νόβακ Τζόκοβιτς, προερχόμενος από τον 36ο Masters τίτλο στη Ρώμη, παίζει κόντρα στον νεαρό Σουηδό Μίκαελ Ίμερ (15:00 GR).

Ο Νόλε είναι μόνιμα σε τρομερή φόρμα, έχει αφήσει πίσω του το ατυχές περιστατικό της Νέας Υόρκης και ίσως, με το ψυχρό κλίμα στο Παρίσι, να έχει τη μεγαλύτερη του ευκαιρία να κατακτήσει το δεύτερο Ρολάν Γκαρός της καριέρας του!

Το ντέρμπι του Μπαουτίστα Αγούτ με τον Ρισάρ Γκασκέ ξεχωρίζει στις 15:30 GRενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αναμετρήσεις Μπερετίνι-Πόσπισιλ (12:00 GR)και Σαποβάλοφ-Σιμόν (17:00 GR).

Στο γυναικείο ταμπλό, λείπει το πολύ μεγάλο ματς στο πρόγραμμα της Τετάρτης με την Καρολίνα Πλίσκοβα να παίζει κόντρα στην Αιγύπτιο Αμπντελαζίζ στις 12:00 GRκαι την Σοφία Κένιν να δοκιμάζεται κόντρα στην Ρωσίδα Σαμσόνοβα 14:00 GR.

MEN’S DRAW| WOMEN’S DRAW| OOP(-1h)

Πηγή: Tennis24

Photo credits: AP Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ