INDIAN WELLS

Roland Garros: Wild card σε Μάρει, Μπουσάρ, Πιρόνκοβα

Andy Murray, of Great Britian, serves to Alexander Zverev, of Germany, during the second round at the Western & Southern Open tennis tournament Monday, Aug. 24, 2020, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II)
Andy Murray, of Great Britian, serves to Alexander Zverev, of Germany, during the second round at the Western & Southern Open tennis tournament Monday, Aug. 24, 2020, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II) AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Το Roland Garros ανακοίνωσε 16 αθλητές οι οποίοι πήραν wild card για να μετέχουν στο τουρνουά σε άνδρες και γυναίκες με αυτά των Μάρει, Μπουσάρ και Πιρόνκοβα να ξεχωρίζουν.

Οι διοργανωτές του Γαλλικού Όπεν που θα ξεκινήσει στις 27 Σεπτεμβρίου στο Παρίσι, ανακοίνωσαν τις κάρτες ελεύθερες συμμετοχής σε άνδρες και γυναίκες. Από τα ονόματα που ανακοινώθηκαν, ξεχωρίζουν τρία ονόματα: του Άντι Μάρει, της Τζίνι Μπουσάρ και της Τσβετάνα Πιρόνκοβα.

Ο Άντι Μάρει που αγωνίστηκε επίσης με wild card στο US Open, αποκλείστηκε στο 2ο γύρο του Νεοϋορκέζικου Grand Slam από τον Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, στην επιστροφή του στα μεγάλα τουρνουά μετά από ένα χρόνο όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση στο ισχίο. Το πρώην Νο1 και νυν Νο110 στον κόσμο, έχει αγωνιστεί στον τελικό του Γαλλικού Όπεν το 2016.

Η Τζίνι Μπουσάρ που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης το 2014, παίζει σε χωμάτινα τουρνουά μετά την επανακκίνηση του WTA Tour και μάλιστα έφτασε μέχρι τον τελικό του Istanbul Open την περασμένη εβδομάδα. Βρίσκεται στο Νο167 της παγκόσμιας κατάταξης, πραγματοποιώντας μεγάλο άλμα λόγω της πορείας της στην Κωνσταντινούπολη.

Τέλος, η Τσβετάνα Πιρόνκοβα ήταν από τις πρωταγωνίστριες του US Open, παίζοντας στο πρώτο της τουρνουά εδώ και τρία χρόνια μετά τη γέννηση του παιδιού της. Η Βουλγάρα έφτασε στις "8" της διοργάνωσης, γνωρίζοντας την ήττα από τη Σερίνα Γουίλιαμς με αποτέλεσμα να κάνει εντυπωσιακό comeback και στην παγκόσμια κατάταξη, καταλαμβάνοντας πλέον το Νο156 του κόσμου με μόλις ένα τουρνουά.

Τα wild cards των Ανδρών

1 – BENCHETRIT Elliot (FRA)
2 – GASTON Hugo (FRA)
3 – HALYS Quentin (FRA)
4 – HOANG Antoine (FRA)
5 – JANVIER Maxime (FRA)
6 – MAYOT Harold (FRA)
7 – MURRAY Andy (GBR)
8 – RINDERKNECH Arthur (FRA)

Τα wild cards των γυναικών

1 – BOUCHARD Eugenie (CAN)
2 – BUREL Clara (FRA)
3 - JACQUEMOT Elsa (FRA)
4 – PAQUET Chloé (FRA)
5 – PARMENTIER Pauline (FRA)
6 – PARRY Diane (FRA)
7 – PIRONKOVA Tsvetana (BUL)
8 – TAN Harmony (FRA)

Πηγή: Tennis24

TAGS INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ