ΤΕΝΙΣ

Ρότερνταμ Όπεν: Ο Τσιτσιπάς θα παίξει κόντρα στον Τζουμούρ

Greece's Stefanos Tsitsipas runs to make a shot to Spain's Rafael Nadal during their semifinal at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 24, 2019. (AP Photo/Kin Cheung)
Greece's Stefanos Tsitsipas runs to make a shot to Spain's Rafael Nadal during their semifinal at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 24, 2019. (AP Photo/Kin Cheung) AP PHOTO/KIN CHEUNG

Την Τετάρτη (13/02) ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Βόσνιο, Νταμίρ Τζουμούρ, στον πρώτο γύρο του Ρότερνταμ Όπεν.

Το γεμάτο πρόγραμμα του Στέφανου Τσιτσιπά συνεχίζεται. Έτσι, μετά το τουρνουά της Σόφιας ο Έλληνας τενίστας ταξιδεύει στην Ολλανδία όπου και θα αγωνιστεί στο Ρότερνταμ Όπεν. Στον πρώτο γύρο του πρώτο γύρο του ABN AMRO World Tenis Tournament ο "Στεφ" θα αντιμετωπίσει τον Νταμίρ Τζουμούρ.

Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που οι δυο τους θα τεθούν αντιμέτωποι.

Ο 26χρονος Βόσνιος έχει επικρατήσει στις δύο εξ αυτών με τον Τσιτσιπά να αναζητεί την ισοφάριση στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Ο Τζουμούρ επικράτησε στην Κωνσταντινούπολη το 2017 σε τουρνουά με χωμάτινη επιφάνεια, ο "Στεφ" πήρε ρεβάνς στον Καναδά, ενώ ο τελευταίος τους αγώνας δόθηκε στο Παρίσι.

Ο τέταρτος αγώνας μεταξύ των δύο παικτών είναι προγραμματισμένος για το μεσημέρι της Τετάρτης (13/02). Η αναμέτρηση δεν αναμένεται να ξεκινήσει πριν από τις 15.30 με τον Στέφανο Τσιτσιπά να θέλει μία καλή πορεία για να μπορέσει να μαζέψει κι άλλο τη διαφορά του από την πρώτη δεκάδα.

Αν ο Στέφανος καταφέρει και υπερκεράσει το εμπόδιο του Βόσνιου τότε στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Κουκούσκιν. Ο τενίστας από το Καζακστάν επικράτησε με 6-2, 7-6 (4) επί του Ολλανδού, Ρόμπιν Χάσε.

Photo credits: AP Photo/Kin Cheung

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ