ΤΕΝΙΣ

Αποχώρησε νωρίς από το Ντουμπάι η Σάκκαρη

Maria Sakkari of Greece returns the ball to Elena Rybakina of Kazakhstan during the St. Petersburg Ladies Trophy-2020 tennis tournament match in St.Petersburg, Russia, Saturday, Feb. 15, 2020. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
Maria Sakkari of Greece returns the ball to Elena Rybakina of Kazakhstan during the St. Petersburg Ladies Trophy-2020 tennis tournament match in St.Petersburg, Russia, Saturday, Feb. 15, 2020. (AP Photo/Dmitri Lovetsky) AP PHOTO/DMITRI LOVETSKY

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο της Αρίνα Σαμπαλένκα για τον πρώτο γύρο του Dubai Championships μετά από μια πολύ μέτρια εμφάνιση. (VIDEO)

Δεν τα κατάφερε τελικά η Μαρία Σάκκαρη στην, ούτως ή άλλως, δύσκολη αποστολή που είχε στο Dubai Championships.

H Eλληνίδα πρωταθλήτρια ήταν κατά βάση αρνητική κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου στα Εμιράτα κόντρα στο Νο13 της παγκόσμιας κατάταξης με συνέπεια η ήττα να έρθει μάλλον αναπόφευκτα με6-2, 4-6, 6-1.

Πάρα πολλά αβίαστα λάθη, πολλά διπλά λάθη στο σερβίς της, μια γενικότερη αστάθεια στην απόδοσή της ενώ περιορίστηκε σε πολύ αμυντικό ρόλο από την τρομερή επιθετικότητα της Σαμπαλένκα, έφεραν την ήττα για την Sakkattack που προερχόταν από μια πολύ καλή εβδομάδα στην Αγία Πετρούπολη όπου και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά.

Το ματς φάνηκε ότι θα πήγαινε στραβά από την αρχή για τη Σάκκαρη που έμεινε πίσω με σετ και 1-3 έχοντας πολύ μέτρια εικόνα στο παιχνίδι της σε αντίθεση με τη Σαμπαλένκα που ήταν τρομερά επιθετική με σχετικά λίγα λάθη μέχρι εκείνο το σημείο.

Κάπου εκεί, η απόδοση της Λευκορωσίδας έπεσε και η Σάκκαρη το εκμεταλλεύτηκε πάραυτα παίρνοντας τα πέντε από τα επόμενα έξι games του σετ με την Σαμπαλένκα να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο έχοντας χάσει εντελώς τη συγκέντρωσή της.

Ωστόσο, με την επανέναρξη του τρίτου σετ, είδαμε ουσιαστικά μια επανάληψη του πρώτου.

Η Σαμπαλένκα ανασυγκροτήθηκε σε αντίθεση με τη Σάκκαρη που συνέχισε να μην μπορεί να ακολουθεί το ρυθμό της αντιπάλου της, ίσως και κουρασμένη από την εβδομάδα και το ταξίδι από τη Ρωσία.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ