ΤΕΝΙΣ

Σάκκαρη: Εύκολη επικράτηση κόντρα στην Πέγκουλα

Maria Sakkari of Greece returns the ball to Karolina Pliskova of the Czech Repubblic during a semifinal match at the Italian Open tennis tournament, in Rome, Saturday, May 18, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini)
Maria Sakkari of Greece returns the ball to Karolina Pliskova of the Czech Repubblic during a semifinal match at the Italian Open tennis tournament, in Rome, Saturday, May 18, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 6-2, 6-1 επί της Τζέσικα Πέγκουλα και ξεκίνησε με νίκη την παρουσία της στο τουρνουά του Ίστμπορν.

Εξαιρετική ήταν η Μαρία Σάκκαρη στην πρεμιέρα της στο τουρνουά του Ίστμπορν. Η 23χρονη τενίστρια δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Τζέσικα Πέγκουλα της οποίας επιβλήθηκε με 6-2, 6-1 σε έναν αγώνα που κράτησε περίπου μία ώρα.

Η Σάκκαρη δεν έδωσε στην αντίπαλο της κανένα break point, είχε έξι άσους και παράλληλα 21 winners.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκίνησε τον αγώνα της με break για να προηγηθεί με 2-0, έκανε και δεύτερο στο έβδομο game για να κατακτήσει το πρώτο σετ με 6-2. Ακόμα πιο εύκολα ήρθε το δεύτερο σετ, όπου η Σάκκαρη προηγήθηκε με 4-0 για να το πάρει τελικά με 6-1.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Σάκκαρη για φέτος στο γρασίδι με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να ανεβάζει στροφές ενόψει Γουΐμπλεντον. Στον δεύτερο γύρο του τουρνουά του Ίστμπορν η 23χρονη θα αντιμετωπίσει την Τζοάνα Κόντα.

Η Βρετανίδα επικράτησε με 6-2, 6-4 επί της Νταγιάνα Γιαστρέμσκα.

Photo credits: AP Photo/Andrew Medichini

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ