ΤΕΝΙΣ

Σάκκαρη: Ήττα από την Παβλιουτσένκοβα στη Μόσχα

Maria Sakkari, of Greece, returns the ball to Kristina Mladenovic, of France, during a quarterfinal match at the Italian Open tennis tournament, in Rome, Friday, May 17, 2019. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Maria Sakkari, of Greece, returns the ball to Kristina Mladenovic, of France, during a quarterfinal match at the Italian Open tennis tournament, in Rome, Friday, May 17, 2019. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Η Μαρία Σάκκαρη δεν είχε διάρκεια στο παιχνίδι της απέναντι στην Αναστασία Παβλιουτσένκοβα και ηττήθηκε στη Μόσχα από την Ρωσίδα με 5-7, 6-1, 6-3.

Είχε να αγωνιστεί από το US Open λόγω του τραυματισμού της στον καρπό και αυτό κόστισε στην Μαρία Σάκκαρη. Στον πρώτο της αγώνα μετά από σχεδόν πενήντα ημέρες η "Σακ" δεν είχε διάρκεια στο παιχνίδι της απέναντι στην Αναστασία Παβλιουτσένκοβα και ηττήθηκε στη Μόσχα από την Ρωσίδα με 5-7, 6-1, 6-3.

Η 24χρονη πρωταθλήτρια πάλεψε, έσωσε συνολικά δέκα από τα 16 break points της αντιπάλου της αλλά ήταν φανερό ότι της έλειπε ρυθμός.

Παρ' όλα αυτά η Σάκκαρη κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ. Η Παβλιουτσένκοβα έκανε πρώτη break στο πέμπτο game του πρώτου σετ, αλλά η Σάκαρη απάντησε με το ίδιο νόμισμα αμέσως μετά και στην συνέχεια έκανε το δεύτερο και καθοριστικό break στο δωδέκατο game για να κατακτήσει το σετ με 7-5.

Στα επόμενα δύο σετ η Παβλιουτσένκοβα ήταν πιο σταθερή έκανε γρήγορα breaks και κατέκτησε εύκολα τα επόμενα δύο σετ με 6-1, 6-3.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ