ΤΕΝΙΣ

Σάκκαρη: Πρόωρος αποκλεισμός από το Tianjin Open

Maria Sakkari, of Greece, returns to Danielle Collins, of the United States, during the semifinals of the Mubadala Silicon Valley Classic tennis tournament in San Jose, Calif., Saturday, August 4, 2018. Sakkari won 6-3, 7-5, 6-2. (AP Photo/John Hefti)
Maria Sakkari, of Greece, returns to Danielle Collins, of the United States, during the semifinals of the Mubadala Silicon Valley Classic tennis tournament in San Jose, Calif., Saturday, August 4, 2018. Sakkari won 6-3, 7-5, 6-2. (AP Photo/John Hefti) AP

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 7-6 (4), 6-3 από την Κέιτι Μπουλτέρ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Tianjin Open.

Δεν τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη στην πρεμιέρα της στο Tianjin Open. Η 23χρονη Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 7-6 (4), 6-3 από την Κέιτι Μπουλτέρ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά που διεξάγεται στην Κίνα.

Ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο σετ. Εκεί η Σάκκαρη έχασε διπλή ευκαιρία να το κατακτήσει κάνοντας διπλό break στο σερβίς της Βρετανίδας τόσο στο 5-4, όσο και στο 6-5.

Στο τάι μπρέικ η Μπουλτέρ ήταν πιο ψύχραιμη και κατάφερε να κάνει το 1-0 με 7-6 (4). Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη δεν μπόρεσε να βρει απαντήσεις στο σερβίς της Μπουλτέρ, ενώ ταυτόχρονα είχε πολλά προβλήματα στο δικό της δεύτερο σερβίς έχοντας μόλις 28% ποσοστό κερδισμένων πόντων.

Μετά από αυτή την ήττα η Σάκκαρη έχασε ευκαιρία να προχωρήσει αρκετά στο τουρνουά, αφού στο δρόμο της υπήρχαν αρκετές αθλήτριες που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα αποτελούσαν εύκολη λεία για εκείνη.

Photo credits: AP Photo/Alastair Grant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ