Ο Νόβακ Τζόκοβιτς και η Πέτρα Κβίτοβα ήταν δύο εκ των πρώτων ανθρώπων του τένις που μίλησαν με μερικά πολύ "ζεστά" λόγια για τη Μαρία Σαράποβα στο άκουσμα της είδησης της απόσυρσης της 32χρονης Ρωσίδας από το επαγγελματικό τένις.

Ο Νόλε είναι φυσικά, επί πολλά χρόνια, πολύ καλός φίλος της Σαράποβα ενώ μοιράζονταν σε όλη σχεδόν την καριέρα τους τον ίδιο χορηγό στις ρακέτες (Head), έχοντας πρωταγωνιστήσει και σε αρκετές διαφημίσεις παρέα!

ADVERTISING

Ο Νόλε, μετά τη νίκη του επί του Φίλιπ Κολσράιμπερ για το 2ο γύρο του Dubai Championships, ενθάρρυνε το κοινό να χειροκροτήσει τη Μάσα για τα επιτεύγματα της πριν πει μερικά πολύ όμορφα λόγια!

"Είναι μια πολύ μεγάλη μαχήτρια, η υπερπροσπάθεια, η ανυπέρβλητη θέληση που έδειξε ειδικά τα τελευταία πέντε-έξι χρόνια με τους τραυματισμούς που είχε είναι μνημειώδης. Αποτελεί έμπνευση για όλους μας και δείχνει τι πρωταθλήτρια είναι! Είναι κρίμα που αποσύρεται λόγω τραυματισμού ουσιαστικά αλλά, από την άλλη, έχει πετύχει τόσα πολλά που πρέπει να είναι περήφανη!" ανέφερε ο Τζόκερ.

Η Σαράποβα δεν ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στα "αποδυτήρια" του γυναικείου τένις, ειδικά μετά την υπόθεση ντόπινγκ που αποτελεί και τη μόνη "κηλίδα" στην καριέρα της, ωστόσο, η Πέτρα Κβίτοβα μοιράστηκε μερικά όμορφα λόγια για την πρώην αντίπαλό της!

ADVERTISING

"Γνωρίζω ότι έχει περάσει πολλά με τους τραυματισμούς και θα ονειρευόταν ακόμα περισσότερα πράγματα από αυτά που της επέτρεψε το σώμα της. Πέτυχε πολλά στο τένις και νομίζω θα πετύχει ακόμα περισσότερα εκτός αυτού. Για μένα ήταν χαρά να είμαι απέναντί της στο κορτ, δώσαμε μερικές σπουδαίες μάχες! Ήταν τρομερή μαχήτρια, δεν εγκατέλειπε ποτέ! Ακόμα και όταν δεν έβγαινε το παιχνίδι της, συνέχισε να έχει πίστη στον εαυτό της και να παίζει πολύ επιθετικά. Αυτό το θαυμάζω" ανέφερε η Τσέχα τενίστρια.

Πηγή: Tennis24