Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο και Σεμπάστιαν Πριέτο δεν δουλεύουν πλέον μαζί.

Νέο προπονητή ψάχνει ο "Πύργος του Ταντίλ", μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον μέχρι πρότινος κόουτς του. Πριέτο και Ντελ Πότρο δούλευαν μαζί από το 2017 και κατέκτησαν παρέα τον πρώτο Masters τίτλο του υψηλόσωμου τενίστα (2018, Indian Wells), ενώ βελτίωσαν το ρεκόρ καριέρας στην παγκόσμια κατάταξη τον περασμένο Αύγουστο (Νο3).

ADVERTISING

Παρ' όλα αυτά, ο Πριέτο επέλεξε να αποχωρήσει από το team του "Ντέλπο", για τον λόγο ότι ο 31χρονος ταλαιπωρείται συνεχώς από προβλήματα τραυματισμών και μένει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετά μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Έτσι, σύναψε συμφωνία με τον Χουάν Ιγκνάσιο Λοντέρο, Νο62 τενίστα στον κόσμο αυτή τη στιγμή και έγινε ο νέος προπονητής του ταλαντούχου Αργεντινού.

"Θέλω να μοιραστώ μαζί σας, πως εγώ και ο Σεμπάστιαν Πριέτο έχουμε συμφωνήσει να ολοκληρώσουμε τη συνεργασία μας, ώστε να δουλέψει με τον Λοντέρο, τις μέρες που εγώ συνεχίζω την αποθεραπεία μου. Είναι εξαιρετικός προπονητής και ακόμη καλύτερος άνθρωπος. Χαίρομαι πάρα πολύ που συνεργαστήκαμε αρμονικά", έγραψε ο Ντελ Πότρο στο Twitter, ανακοινώνοντας την συγκεκριμένη εξέλιξη στην καριέρα του.

ADVERTISING

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Pavel Golovkin