ΤΕΝΙΣ

Σιγή ιχθύος από Ζβέρεφ

Σιγή ιχθύος από Ζβέρεφ
AP PHOTO/ANDY BROWNBILL

Μία ημέρα από τη διαρροή του video με το πάρτι στη Γαλλία ο Αλεξάντερ Ζβέρεβ τηρεί σιγή ιχθύος καθώς δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση ή ανάρτηση.

Έχουν περάσει περίπου 24 ώρες από τη διαρροή του video που τον δείχνει να παρτάρει στη Γαλλία σε ασφυκτικά γεμάτο beach bar ενώ είναι θετικός στον κορονοϊό και εξέδιδε, προ ημερών, ανακοίνωση ζητώντας συγγνώμη στο κοινό αν έθεσε σε ρίσκο τη ζωή ανθρώπων και υποσχόμενος ότι θα μείνει σε απομόνωση για 14 μέρες.

Φυσικά, μόνο αυτό δεν έκανε όπως αποδείχτηκε ο 23χρονος Γερμανός και είναι απορίας άξιο πώς δεν ενδιαφέρθηκε καν να κρύψει αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά όντας σε δημόσιο χώρο με τόσο πολύ κόσμο όπου ο καθένας θα μπορούσε να τον τραβήξει βίντεο και να το δημοσιεύσει.

Είναι δεδομένο ότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά του Ζβέρεφ, την οποία και ορθότατα κατέκρινε δημόσια ο Νικ Κύργιος, τον έχει κάνει αντιπαθητικό ακόμα και σε όσους τον στήριζαν διότι, το να λες ψέματα και να δείχνεις πρωτοφανή ανευθυνότητα, για θέματα που αφορούν την υγεία τη δική σου αλλά και συνανθρώπων σου, είναι κάτι ασυγχώρητο.

Ακόμα, δεν έχει υπάρξει η παραμικρή απάντηση από την πλευρά Ζβέρεφ, με τα λόγια και τις δημόσιες συγγνώμες να μην είναι, φυσικά, πια αρκετές για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Πιστεύετε ότι ο Ζβέρεφ πρέπει να βγει μπροστά και να προχωρήσει σε κάποια δήλωση για τα πεπραγμένα του;

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ