ΤΕΝΙΣ

Σινσινάτι: Ο Κύργιος αποκλείστηκε από τον Κατσάνοφ

Nick Kyrgios of Australia talks to the umpire during his men's singles championship match against Rafael Nadal of Spain in the China Open tennis tournament at the Diamond Court in Beijing, Sunday, Oct. 8, 2017. (AP Photo/Mark Schiefelbein)
Κύργιος (AP Photo/Mark Schiefelbein) AP

Ο Νικ Κύργιος πάλεψε απέναντι στον Κάρεν Κατσάνοφ, όμως είχε αστάθεια στο παιχνίδι του και ηττήθηκε με 2-1 σετ για το τουρνουά του Σινσινάτι.

Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του Στέφανου Τσιτσιπά από τον Γιαν-Λέναρντ Στράουφ στον πρώτο γύρο του τουρνουά τένις του Σινσινάτι με 6-4, 6-7(5), 7-6(6), που μπορεί να τον φέρει ακόμα πιο κάτω από την 7η θέση στην παγκόσμια κατάταξη, ήταν η σειρά και του Νικ Κύργιου να χάσει από τον Ρώσο, Κάρεν Κατσάνοφ.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας πάλεψε το ματς, αλλά είχε αστάθεια στο παιχνίδι του και ειδικά στο τρίτο σετ δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός. Το πρώτο σετ το πήρε στο τάι μπρέικ με 7-3, αλλά έχασε με τον ίδιο τρόπο το δεύτερο (7-4). Το τελευταίο κατέληξε στον αντίπαλό του εύκολα με 6-2 γκέιμ. Ο Κατσάνοφ στη φάση των "16" θα βρει μπροστά του τον Λουκά Πουίγ.

AP Photo/Mark Schiefelbein

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ