ΤΕΝΙΣ

Σπουδαία νίκη με Μπέρτενς και προημιτελικά η Σάκκαρη

Danielle Collins, of the United States, returns to Maria Sakkari, of Greece, during the semifinals of the Mubadala Silicon Valley Classic tennis tournament in San Jose, Calif., Saturday, August 4, 2018. Sakkari won 6-3, 5-7, 2-6. (AP Photo/John Hefti)
Danielle Collins, of the United States, returns to Maria Sakkari, of Greece, during the semifinals of the Mubadala Silicon Valley Classic tennis tournament in San Jose, Calif., Saturday, August 4, 2018. Sakkari won 6-3, 5-7, 2-6. (AP Photo/John Hefti) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε ένα μεγάλο ματς και "εκθρόνισε" από το τουρνουά του Τσάρλεστον την Κίκι Μπέρτενς, πετυχαίνοντας τη σημαντικότερη νίκη της μέσα στο 2019.

Η 23χρονη Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησε ένα σπουδαίο παιχνίδι και "εκθρόνισε" από το Τσάρλεστον την Κίκι Μπέρτενς, σημειώνοντας τη σημαντικότερη νίκη της στο 2019.

Η πρωταθλήτριά μας νίκησε μια από τις καλύτερες παίκτριες του κόσμου, την περσινή πρωταθλήτρια και Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης με 7-6 (8), 6-3, για να προκριθεί στην προημιτελική φάση του Volvo Car Open. Είναι η πρώτη της παρουσία στην οκτάδα μέσα στη χρονιά.

Συνολικά ήταν η τρίτη της νίκη απέναντι σε Top-10 παίκτρια, μετά τον Σεπτέμβριο του 2017, όταν είχε κερδίσει και πάλι το Νο6 του κόσμου, που ήταν η Καρολίν Βοζνιάκι, αλλά και το Μάιο του 2018, όταν είχε αποκλείσδει την Καρολίνα Πλίσκοβα, Νο5 τότε στην WTA.

AP Photo/Alastair Grant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ