ΤΕΝΙΣ

Στα ημιτελικά του Thiem's 7 ο Τιμ

Στα ημιτελικά του Thiem's 7 ο Τιμ

Ο Ντομινίκ Τιμ δεν θα μπορούσε να λείψει από τον ημιτελικό γύρο του τουρνουά που ο ίδιος οργάνωσε. Ο 26χρονος Αυστριακός, λοιπόν, κέρδισε το μεγάλο ντέρμπι του πρώτου ομίλου του Thiem's 7 επικρατώντας του Αντρέι Ρούμπλεφ με7-5, 6-4.

Ο Ντομινίκ Τιμ δεν θα μπορούσε να λείψει από τον ημιτελικό γύρο του τουρνουά που ο ίδιος οργάνωσε και μπόρεσε να συγκεντρώσει μερικά πολύ δυνατά ονόματα παρά την απουσία των αρχικά δηλωθέντων, Τσόριτς και Ντιμιτρόφ, που όμως βρίσκονται σε καραντίνα λόγω του ότι ήταν θετικοί στον Covid-19.

Ο 26χρονος Αυστριακός, λοιπόν, κέρδισε το μεγάλο ντέρμπι του πρώτου ομίλου του Thiem's 7 επικρατώντας του Αντρέι Ρούμπλεφ με 7-5, 6-4και έχοντας το απόλυτο των νικών στους δύο πρώτους αγώνες του στο Κίτσμπουελ, βρίσκεται ήδη στον ημιτελικό γύρο έχοντας εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλό του.

Ο Τιμ, που έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής τόσο στο Adria Tour του Βελιγραδίου όσο και στο Ultimate Tennis Championship, έκανε ένα μεστό ματς κόντρα στον νεαρό Ρώσο και δείχνει ότι είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο σε αυτό το ανεπίσημο τουρνουά.

Η πρόκριση θα κριθεί ανάμεσα στους Ρούμπλεφ και Στρουφ όσον αφορά στον πρώτο όμιλο μιας και ο Γερμανός κέρδισε τον Κάσπερ Ρουντ και έχει από μία νίκη και μια ήττα, όπως και ο Ρούμπλεφ και θα παίξει με τον αδιάφορο βαθμολογικά Τιμ την Πέμπτη.

Για τον άλλο όμιλο, "καυτός" από το UTS, ο Ματέο Μπερετίνι έκανε το δύο στα δύο και στο Thiem's 7 κερδίζοντας και τον Μπαουτίστα Αγούτ με 6-4, 6-3έχοντας εξασφαλίσει, όπως και ο Τιμ, την πρώτη θέση του δικού του ομίλου.

Η δεύτερη θέση θα κριθεί ανάμεσα στους Αγούτ και Ντένις Νόβακ με τον Αυστριακό να εντυπωσιάζει στη νίκη του επί του εντελώς ντεφορμέ Κάρεν Κατσάνοφ με 6-1, 6-4.

THIEM’S 7 STANDINGS

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ