ΤΕΝΙΣ

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς θα αγωνιστούν στα διπλά της Μασσαλίας

Stefanos Tsitsipas of Greece reacts after defeating Italy's Salvatore Caruso in their first round singles match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 20, 2020. (AP Photo/Dita Alangkara)
Stefanos Tsitsipas of Greece reacts after defeating Italy's Salvatore Caruso in their first round singles match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 20, 2020. (AP Photo/Dita Alangkara) AP

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς θα αγωνιστούν παρέα στο ταμπλό των διπλών του επικείμενου Provence 13 της Μασσαλίας, ένα χρόνο μετά την παρθενική τους κοινή εμφάνιση σε ATP.

Έναν χρόνο μετά την παρθενική τους εμφάνιση σε ταμπλό διπλών ΑΤΡ τουρνουά, ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς επιστρέφουν στη Μασσαλία για να παίξουν μαζί.

Τα δυο αδέρφια, θα ριχτούν στη μάχη της διοργάνωσης αγωνιζόμενοι με Wild Card και στον 1ο γύρο θα έχουν αρκετά δύσκολο έργο.

Η κληρωτίδα δεν τους έπαιξε όμορφο παιχνίδι και τους τοποθέτησε στο πρώτο bracket του ταμπλό, για να αντιμετωπίσουν το Νο1 δίδυμο που θα παίξει στη Μασσαλία. Ο λόγος για τους Γερμανούς, Κέβιν Κράβιετζ και Αντρέ Μίες.

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς έχουν παίξει λίγες φορές μαζί στα διπλά επίσημων τουρνουά, κυρίως σε Τσάλεντζερ και ITF θεσμούς. Πάντως και πέρυσι είχαν αγωνιστεί στον 1ο γύρο της Μασσαλίας και είχαν ηττηθεί με 6-1, 7-5 από τους Άρεντς/Βέισμπορν.

Πάντως, ταυτόχρονα με τις υποχρεώσεις του στα διπλά, ο Στέφανος θα πρέπει να διαχειριστεί την απαιτητική αποστολήπου έχει, να υπερασπιστεί τον τίτλο στα μονά, που κατέκτησε πέρυσι στη Γαλλία.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ