ΤΕΝΙΣ

Τα highlights του τελικού Ναδάλ - Τσιτσιπάς

Stefanos Tsitsipas, of Greece, reacts during a match against David Goffin, of Belgium, during the Citi Open tennis tournament, Friday, Aug. 3, 2018, in Washington. (AP Photo/Nick Wass)
Stefanos Tsitsipas, of Greece, reacts during a match against David Goffin, of Belgium, during the Citi Open tennis tournament, Friday, Aug. 3, 2018, in Washington. (AP Photo/Nick Wass) AP PHOTO/NICK WASS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε απέναντι στον μεγάλο Ραφαέλ Ναδάλ και γνώρισε την ήττα με 2-0 στον τελικό του Rogers Cup. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης στο Τορόντο.

Ο σπουδαίος Ράφα Ναδάλ παραήταν υψηλό εμπόδιο για τον Έλληνα τενίστα που ανήμερα των 20ων γενεθλίων του δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το θαύμα.

Ηττήθηκε από τον 32χρονο Ισπανό με 2-0 σετ (6-2, 7-6) στον τελικό του Rogers Cup στο Τορόντο και έχασε για δεύτερη φορά φέτος από εκείνον, καθώς είχε προηγηθεί η αναμέτρησή τους στη Βαρκελώνη τον περασμένο Απρίλιο (6-2, 6-1) που πάντως δεν είχε καμία σχέση με την αποψινή. Ο τρόπος, αλλωστε, που πανηγύρισε ο Ισπανός τη νίκη του, αποδεικνύει το μεγεθος της δυσκολίας της αναμετρησης και της αξίας του 20χρονου Έλληνα.

Με την πορεία του στο Rogers Cup o Τσιτσιπάς αναρριχήθηκε στο νούμερο 15 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ πριν από τέσσερα χρόνια βρισκόταν στο νούμερο 2205 και πέρυσι τέτοια εποχή παρακολουθούσε από το νούμερο 159.

Δείτε τα Highlights του τελικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αναβολή στο όνειρο, 2-0 ο Ναδάλ τον Τσιτσιπά στον τελικό του Rogers Cup
Τσιτσιπάς: Εκτόξευση στην κατάταξη και τον τραπεζικό λογαριασμό
Επική στιγμή με Έλληνες στο Τορόντο: "Δεν βλέπω ρε μ@λ@κ@"
Απίθανο! Οι Έλληνες τραγούδησαν το "Happy Birthday" στον Τσιτσιπά!
Ναδάλ σε Τσιτσιπά: "Το μέλλον είναι μπροστά σου"
Εκπληκτικός διάλογος Τσιτσιπά - Ναδάλ: "Ράφα, πώς κρατάμε τα τρόπαια;"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ