ΤΕΝΙΣ

Τα tweets του Τσιτσιπά για τον έρωτα

Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates after he defeated Gael Monfils of France in their semi final match at the Dubai Duty Free Tennis Championship, in Dubai, United Arab Emirates, Friday, March 1, 2019. (AP Photo/Kamran Jebreili)
Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates after he defeated Gael Monfils of France in their semi final match at the Dubai Duty Free Tennis Championship, in Dubai, United Arab Emirates, Friday, March 1, 2019. (AP Photo/Kamran Jebreili) AP PHOTO/KAMRAN JEBREILI

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε δύο tweets αφιερωμένα στον έρωτα ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά σχετικά με την προσωπική του κατάσταση.

Το τελευταίο διάστημα έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν τον Στέφανο Τσιτσιπά να είναι ερωτευμένος. Κάτι που έγινε ακόμα πιο έντονο μετά τα tweets που έκανε ο 20χρονος τενίστας τα ξημερώματα της Τετάρτης (27/3).

Σε αυτά ο "Στεφ" μιλά για τον έρωτα και μένει να δούμε εάν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες που τον θέλουν να είναι ερωτευμένος.

Στο πρώτο εξ αυτών ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε: "Αν η καρδιά μπορούσε να σκεφτεί θα σταματούσε". Λίγο αργότερα ήρθε και το νέο χτύπημα: "Ευτυχία είναι να κοιμάσαι στην πιο όμορφη αγκαλιά του κόσμου και να ξυπνάς με τα πιο γλυκά φιλιά, ξέροντας ότι εκεί ανήκεις".

Δείτε τα σχετικά tweets

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ