Ο Άντι Μάρεϊ αγωνίστηκε μετά από επτά μήνες σε μόνο, ηττήθηκε από τον Γκασκέ στον πρώτο γύρο του Σινσινάτι, όμως γνώρισε την αποθέωση απ' όσους ήταν στο κορτ.

Ήταν 14 Ιανουαρίου όταν ο Άντι Μάρεϊ παρά την υπερπροσπάθεια του ηττήθηκε από τον Μπαουτίστα Αγκούτ και αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο του Αυστραλιανού όπεν. Έκτοτε, ο Άντι Μάρεϊ πέρασε πολλά για να κάνει πράξη την υπόσχεσή του, να επιστρέψει δυνατός στα κορτ.

ADVERTISING

Η αρχή έγινε στα διπλά και το βράδυ της Δευτέρας (12/08) έπαιξε για πρώτη φορά και στο μονό.

Ο Βρετανός ηττήθηκε με 6-4, 6-4 από τον Ρισάρντ Γκασκέ στον πρώτο γύρο του Σινσινάτι, όμως αυτό έχει μικρή σημασία. Ο Άντι Μάρεϊ έπαιξε για πρώτη φορά μετά από επτά μήνες σε μονό και έδειξε πως σιγά σιγά θα επιστρέφει.

Σίγουρα του έλειπαν αρκετά πράγματα από τον παίκτη που είχαμε συνηθίσει, δεδομένα απέχει ακόμα από τον καλό του εαυτό, αλλά το σημαντικότερο είναι πως δείχνει να έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό του στο δεξί ισχύο. Το τέλος του αγώνα βρήκε τον Άντι Μάρεϊ να υπογράφει δεκάδες αυτόγραφα και τον κόσμο που βρέθηκε στο κορτ να τον χειροκροτεί θερμά.

ADVERTISING

Σε ό,τι αφορά τον Γκασκέ που και εκείνος πέρασε πρόβλημα τραυματισμού, μετά τη νίκη του ετοιμάζεται για το ματς του δεύτερου γύρου κόντρα στον Ντομινίκ Τιμ.