INDIAN WELLS

Τένις: Το πρόγραμμα της Πέμπτης στη Ρώμη

Victoria Azarenka, of Belarus, returns a shot to Anastasija Sevastova, of Latvia, during the third round of the U.S. Open tennis championships, Thursday, Sept. 3, 2020, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II)
Victoria Azarenka, of Belarus, returns a shot to Anastasija Sevastova, of Latvia, during the third round of the U.S. Open tennis championships, Thursday, Sept. 3, 2020, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II) AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Με αγώνες του 2ου γύρου σε άνδρες και γυναίκες, συνεχίζεται την Πέμπτη (17/09) το σημαντικότερο τουρνουά προετοιμασίας για το Γαλλικό Όπεν, στο Foro Italico της Ρώμης.

Από το ανδρικό πρόγραμμα απουσιάζουν τα πολύ μεγάλα ονόματα, ωστόσο ξεχωρίζει η επιστροφή του Γκάελ Μονφίς στη δράση αλλά και η αναμέτρηση του Μίλος Ράονιτς με τον Ντούσαν Λάγιοβιτς από την οποία θα προκύψει ο αντίπαλος του Ράφαελ Ναδάλ στη φάση των "16".

Ο Γκάελ Μονφίς, Νο5 του ταμπλό, αντιμετωπίζει στο βραδινό πρόγραμμα (20:00GR) του Pietrangeli τον Γερμανό qualifier, Ντόμινικ Κέπφερ ο οποίος έκανε την έκπληξη στον 1ο γύρο και απέκλεισε τον Άλεξ ντε Μινόρ. Ο La Monf, θα επιστρέψει για πρώτη φορά στο tour μετά τον συγκλονιστικό ημιτελικό στο Dubai Championships κόντρα στον Τζόκοβιτς, όπου απόλεσε τρία match points.

Ράονιτς και Λάγιοβιτς αγωνίζονται νωρίτερα στο Pietrangeli (13:30GR) και ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να παίξει με τον Βασιλιά του χώματος στον επόμενο γύρο. Ο άλλος κορυφαίος Καναδός του ATP Tour, Ντένις Σαποβάλοφ θα ανοίξει το πρόγραμμα της ημέρας (12:00GR) στο κεντρικό court με αντίπαλο τον qualifier Ισπανό, Πέδρο Μαρτίνεζ.

Τρεις Ιταλοί συμπεριλαμβάνονται στο σημερινό πρόγραμμα. Ο 18χρονος Λορένζο Μουζέτι που απέκλεισε τον Στάνισλας Βαβρίνκα στον 1ο γύρο, αντιμετωπίζει στο τελευταίο ματς του Court Centrale (22:00GR) τον Κέι Νισικόρι ενώ νωρίτερα ο Φάμπιο Φονίνι αντιμετωπίζει τον Ούγκο Ούμπερτ με στόχο την πρώτη του νίκη μετά την καραντίνα.

Στο γυναικείο ταμπλό έχουμε δύο πολύ ενδιαφέρουσες μονομαχίες. Στο Court Centrale (13:00GR) θα αγωνιστούν οι Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα και Κόρι Γκοφ ενώ αργότερα (20:00GR) η φορμαρισμένη Βικτόρια Αζαρένκα θα αντιμετωπίσει το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, Σοφία Κένιν

ΜEN’S DRAW| WOMEN’S DRAW| OOP(-1h)

Πηγή: Tennis24

TAGS INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ