ΤΕΝΙΣ

Τένις: Το συγκινητικό μήνυμα του Ντελ Πότρο και το αβέβαιο μέλλον του

Juan Martin Del Potro of Argentina bites the net during his quarterfinal match against Novak Djokovic of Serbia, at the Italian Open tennis tournament in Rome, Friday, May 17, 2019. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Juan Martin Del Potro of Argentina bites the net during his quarterfinal match against Novak Djokovic of Serbia, at the Italian Open tennis tournament in Rome, Friday, May 17, 2019. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πόρτο με μήνυμα που ανέβασε στα social media αναφέρθηκε στο νέο πρόβλημα τραυματισμού του και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να σταματήσει την καριέρα του.

Είναι με διαφορά ένας από τους πλέον αγαπητούς τενίστες, αλλά και ένας από τους πιο άτυχους. Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πόρτο υπέστη ρήξη επιγονατίδας στο δεξί πόδι και για μία ακόμα φορά θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο 30χρονος Αργεντινός με μήνυμα που ανέβασε στα social media ενημέρωσε ότι θα περάσει ξανά την πόρτα του χειρουργείου και αποκάλυψε ότι το ματς με τον Ντένις Σαποβάλοφ μπορεί να είναι και το τελευταίο που έδωσε στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε στο video ο Αργεντινός: "Μετά τις ιατρικές εξετάσεις και μιλώντας με τους γιατρούς είπαν ότι η επέμβαση ήταν η καλύτερη επιλογή για την αποθεραπεία μου. Τους ζήτησα να κάνουμε την καλύτερη επιλογή για την υγεία μου, όχι μόνο για το τένις. Μου είπαν κατευθείαν να κάνω χειρουργείο. Δεν υπήρχε αμφιβολία για αυτό. Αυτό θα γίνει αύριο στη Βαρκελώνη. Όπως μπορείτε να φανταστείτε αυτή είναι μία δύσκολη στιγμή. Είναι δύσκολο να περνάς όλο αυτό ξανά. Δεν το περίμενα. Θα συμβεί όμως αύριο.

Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Δεν ξέρω τι θα συμβεί μετά. Ελπίζω να έχω μία καλή ανάρρωση, ελπίζω το γόνατό μου να αποθεραπευτεί σωστά. Αν αυτό ήταν το τελευταίο ματς της καριέρας μου δεν το γνωρίζω. Κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας θα έχω το χρόνο να σκεφτώ καθαρά και θα δω τι είναι ικανό το σώμα μου να κάνει. Ήθελα να μοιραστώ τα νέα για το χειρουργείο μου μαζί σας και να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη, τη δύναμη που μου δίνετε και όλη την αγάπη σας. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου”

Δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του ο Αργεντινός τενίστας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ