ΤΕΝΙΣ

Τένις: "Βολές" Γκασκέ προς ΑΤΡ

Richard Gasquet, of France, awaits serve from Matteo Berrettini, of Italy, during the first round of the U.S. Open tennis tournament, Tuesday, Aug. 27, 2019, in New York. (AP Photo/Vera Nieuwenhuis)
Richard Gasquet, of France, awaits serve from Matteo Berrettini, of Italy, during the first round of the U.S. Open tennis tournament, Tuesday, Aug. 27, 2019, in New York. (AP Photo/Vera Nieuwenhuis) AP PHOTO/VERA NIEUWENHUIS

Ο Ρισάρ Γκασκέ μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τις αποφάσεις της ΑΤΡ το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο πρώην Νο7 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, εξαπέλυσε επίθεση προς την ηγεσία της ΑΤΡ με αφορμή την επιστροφή του Tour στην κανονική του ροή, από τα μέσα του Αυγούστου.

“Η ΑΤΡ είναι καταστροφική”,τόνισε ο Γκασκέ αρχικά, για να συνεχίσει λέγοντας:

“Η Ομοσπονδία δεν λέει τίποτα στους παίκτες. Τους αφήνει χωρίς ενημέρωση και για αυτό από εδώ και στο εξής δεν θα δίνω το παρών στις τηλεδιασκέψεις.

Οι Ομοσπονδίες κάθε χώρας είναι μαριονέτες. Κάνουν ότι τους λένε οι Κυβερνήσεις. Προφανώς και κανείς από αυτούς δεν ξέρει τι τελικά θα συμβεί. Πρέπει κάποιος όμως, υπεύθυνα, να ενημερώσει αν γίνουν ή όχι τουρνουά μέχρι το τέλος του 2020.

Είχα πει από την αρχή ότι το τένις θα είναι το άθλημα που θα αργήσει περισσότερο από όλα για να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό. Αυτό προφανώς και φαίνεται τις τελευταίες εβδομάδες.

Με την ΑΤΡ όμως, δεν βγάζει κανείς άκρη. Δεν μπορεί κανείς να μιλήσει. Αν πει ένας τενίστας κάτι κακό, κατευθείαν του βάζουν πρόστιμο. Οι άνθρωποι είναι… άπαιχτοι”.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ