ΤΕΝΙΣ

Τιμ για Τσιτσιπά: "Είναι ο πρωταθλητής και το αξίζει 100%"

Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates winning match point against Roger Federer of Switzerland during their ATP World Tour Finals semifinal tennis match at the O2 Arena in London, Saturday, Nov. 16, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates winning match point against Roger Federer of Switzerland during their ATP World Tour Finals semifinal tennis match at the O2 Arena in London, Saturday, Nov. 16, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Ντόμινικ Τιμ είναι ένας τενίστας που μιλάει πάντα με σεβασμό για κάθε αντίπαλό του και ο Αυστριακός παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό του ATP Finals και τον αποθέωσε.

Ο Ντόμινικ Τιμ είναι ένας θαυμάσιος τενίστας και πάντα μιλάει με σεβασμό για κάθε αντιπαλό του. Το ίδιο έκανε για τον Στέφανο Τσιτσιπά, τον οποίο παραδέχθηκε και μίλησε με πολύ καλά λόγια για το ταλέντο του και την εμφάνισή του στον τελικό του ATP Finals. Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθησή του πως θα διεκδικήσει πολλούς μεγάλους τίτλους στο μέλλον.

"Έπαιξε εκπληκτικά στον τελικό και σε όλο το τουρνουά. Είναι ο πρωταθλητής και το αξίζει 100%. Πιστεύω πως είναι πολύ καλό που τον έχουμε στο τένις, επειδή έχει ένα πολύ ελκυστικό στυλ παιχνιδιού, backhand με ένα χέρι και πολύ όμορφη τεχνική. Είναι θαυμάσιο που είναι στην κορυφή και που θα διεκδικεί τους μεγάλους τίτλους στο μέλλον.

Είμαι 100% σίγουρος γι' αυτό. Επίσης είμαι σίγουρος πως θα είμαι σε θέση να τον κοντράρω σε κάθε ματς που θα παίζουμε. Όπως είπα στο court, όπως είπα στο Πεκίνο, ελπίζω να δώσουμε πολλούς μεγάλους αγώνες στο μέλλον", ανέφερε ο Τιμ για τον Τσιτσιπά.

Επιπλέον, για τον τελικό που έδωσαν στην O2 Arena, ο Τιμ ανέφερε μεταξύ άλλων πως " ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι και για τους δυο μας και άξιζε τη νίκη. Και οι δυο πιστεύω πως το αξίζαμε, αλλά μόνο ένας είναι ο νικητής στο τένις".

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ