ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Δύσκολη κλήρωση στην πρεμιέρα του Hamburg Open

Stefanos Tsitsipas of Greece returns the ball to Rafael Nadal of Spain during a semifinal match at the Italian Open tennis tournament, in Rome, Saturday, May 18, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini)
Stefanos Tsitsipas of Greece returns the ball to Rafael Nadal of Spain during a semifinal match at the Italian Open tennis tournament, in Rome, Saturday, May 18, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Hamburg Open το οποίο θα ξεκινήσει τη Δευτέρα (21/09) και θα ολοκληρωθεί στις 27 του μήνα με τον Στέφανο Τσιτσιπά να έχει δύσκολη πρεμιέρα.

Στο ATP 500 τουρνουά του Αμβούργου αγωνίζονται τέσσερις τενίστες της πρώτης 10αδας της παγκόσμιας κατάταξης, με τα ονόματα των Ντανίλ Μεντβέντεφ και Στέφανου Τσιτσιπά να ξεχωρίζουν.

Οι δύο αντίζηλοι, θα χρειαστεί να παρουσιαστούν έτοιμοι από το ξεκίνημα της χωμάτινης διοργάνωσης καθώς έχουν αξιόλους αντιπάλους στην πρεμιέρα τους στο τουρνουά.

Ο Μεντβέντεφ, Νο1 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει τον Ούγκο Ουμπέρ που έφτασε μέχρι τον 3ο γύρο του Rome Masters, κερδίζοντας Κέβιν Άντερσον και Φάμπιο Φονίνι, πριν αποκλειστεί στα τρία σετ από τον Ντένις Σαποβάλοφ.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό, το Νο2 της διοργάνωσης Στέφανος Τσιτσιπάς, θα ψάξει την πρώτη του νίκη στο χώμα, αντιμετωπίζοντας τον έμπειρο Βρετανό, Ντάνιελ Έβανς.

Αντίπαλος του Έλληνα πρωταθλητή στο 2ο γύρο θα είναι πιθανότατα ο Τέιλορ Φριτζ (παίζει με qualifier στην πρεμιέρα) ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με το Νο8 του ταμπλό, Κάρεν Κατσάνοφ.

3-Γκάελ Μονφίς και 7-Ντιέγκο Σβάρτσμαν (αν παίξει) είναι επίσης στο κάτω μέρος του ταμπλό του Αμβούργου και είναι πιθανοί αντίπαλοι του Στέφανου στα ημιτελικά.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ